SABADELL HANDBOL – HANDBOL LLEIDA PARDINYES
LLIGA CATALANA – 20 JORNADA
Resultat primera part:
15-13 Resultat segona part: 22-14 Resultat final: 37-27

L’equip lleidatà perd 37 a 27 davant el Sabadell després d’una precipitada segona part

L’equip sènior negre masculí del Club Handbol Pardinyes s’ha desplaçat aquest cap de setmana al Pavelló Can Balsach per disputar la vintena jornada de Lliga Catalana davant l’Handbol Sabadell, un rival directe que ha sabut defensar el seu potencial a casa aconseguint la victòria final per un decisiu 37 a 27.

La primera part del partit va estar molt igualada, sense diferències marcades per cap dels equips fins que el Pardinyes va aconseguir marxar de tres gols al marcador a base de bons contraatacs. En aquest moment, l’equip local de Sabadell va canviar la seva defensa a una 5:1 i va aconseguir aturar l’ofensiva lleidatana trencant el partit amb un parcial de 5 a 0 que li permetia marxar al descans amb un marcador favorable de 15-13.

En la represa els lleidatans van sortir concentrats per igualar el partit però a partir del minut deu d’aquesta segona part l’equip es va disminuir la intensitat i, juntament amb la manca d’encert en l’atac, facilitava les opcions de contraatac directe als de la Creu Alta, que van aprofitar l’avinentesa per controlar el partit fins al 37-27 final.

En aquest sentit, les errades de la segona part per part del Pardinyes ha donat una folgada victòria a un rival directe com el Sabadell i deixa en molt mal parades les opcions dels lleidatans a la classificació.