El Pardinyes femení perd els dos punts a Canovelles…

SÈNIOR NEGRE FEMENÍ
CH CANOVELLES – HANDBOL LLEIDA PARDINYES
LLIGA CATALANA – 20 JORNADA
Resultat primera part:
10-13 Resultat segona part: 15-10 Resultat final: 25-23

Amb un resultat final de 25 a 23, les “Lleones” no aconsegueixen la victòria davant d’un rival ferm

L’equip sènior negre femení del Club Handbol Lleida Pardinyes s’ha desplaçat aquest diumenge a Canovelles per disputar la vintena jornada de Lliga Catalana davant l’Handbol Canovelles, un equip ferm que sap dificultar sempre el joc lleidatà. En aquest sentit, malgrat haver liderat gairebé tot el partit i després de jugar durant 16 minuts amb una jugadora menys al camp per exclusions, les noies del Canovelles s’han emportat la victòria amb un 25-23 final.

Les “Lleones” van sortir al terreny de joc amb molta intensitat i, amb la primera possessió de pilota, van realitzar un seguit d’ofensives que terminarien amb un parcial de 0-3 en els primers minuts del partit. Les noies del Canovelles però van saber aprofitar les errades defensives de les lleidatanes per no distanciar-se en el marcador. Tot i els intents per part d’ambdós equips de liderar la trobada, el joc es traduïa en un estira-i-arronsa de gols fins que les locals van canviar la seva defensa 6:0 a una 5:1. Aquest canvi va encallar l’ofensiva lleidatana fins a arribar al descans amb un 10-13 en l’electrònic.

En la represa, les jugadores del Canovelles van augmentar la seva intensitat per tal d’igualar la trobada davant d’unes “Lleones” que, tot i no disputar un dels seus millors partits, havien liderat el marcador durant tota la primera part. Tot i això, les ofensives locals aconseguien finalitzar amb gol i les lleidatanes van rebre un seguit de sancions que terminarien amb més de deu minuts de joc amb una jugadora menys al camp. Aquesta diferència va ser ràpidament aprofitada per part de les locals que van capgirar el marcador amb un gol de diferència a falta de menys d’un minut per al final del partit.

Finalment, i després d’un temps mort a favor de les del Canovelles, la seva darrera ofensiva acabà en gol atorgant-se així els dos punts de la victòria, amb un 25-23, davant d’un Pardinyes nerviós i precipitat que va desaprofitar algunes ocasions claus durant la primera part per poder augmentar la seva renta.

CH CANOVELLES:
Maria Lorente, Mirella (2), Pradera (1), López (3), Vanessa (3), L. López (3), Delgado (1), Gonzalez (9), Aguilera i Ester.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Patricia Oliet (6), Carmen Martínez (4), Marta (1), Blanca Martínez (4), Natalia Caldes (5), Irina Monclus, Andrea Jimenez, Eli Martínez (3), Judit Gómez i Aida Sentís.