Gran victòria de “les lleones” a casa del Vilanova del Camí…

SÈNIOR NEGRE FEMENÍ

LLIGA CATALANA – JORNADA 19

VILANOVA DEL CAMÍ, CH – HANDBOL LLEIDA PARDINYES

Resultat primera part: 11-13    Resultat segona part: 15-17

Resultat final: 26-30

El clàssic va ser per l’Handbol Lleida Pardinyes que va ser més efectiu de cara a porteria

L’Handbol Lleida Pardinyes es va desplaçar, amb molta il·lusió, a Vilanova del Camí amb la intenció d’aconseguir els dos punts. El partit es va iniciar amb molta intensitat per part dels dos equips, les lleones tenien una defensa sòlida però, les noies del Vilanova van saber aprofitar els petits errors defensius de les visitants; les accions ofensives anaven marcades per una circulació de pilota on els llançaments no acabaven de ser encertats, durant tota la primera part va ser un estira i arronsa per part dels dos conjunts que no deixaven un clar dominador del partit. D’aquesta manera s’arriba a la finalització de la primera part amb un resultat de 11-13 per les lleidatanes on deixava el matx totalment obert on qualsevol dels dos equips es podia endur els dos punts.

La represa de la segona part va ser pràcticament igual que la primera però, tot i així, mentre avançava el partit, les lleones anaven mantenint el estira i arronsa amb un Vilanova que no hi havia manera de poder ampliar el marcador, però una intensificació en la defensa lleidatana on feia cada cop més difícil la penetració de l’equip local provocant minvar les opcions de cara a porteria fent dels 10 darrers minuts crucials pels interessos dels dos equips on les lleones, mercès a la seva defensa, aconseguia mantenir la renda de 2-3 gols arribant d’aquesta manera al final del partit amb un meritori 26-30 per les jugadores lleidatanes.

Una gran victòria en el clàssic, en un partit molt intens per part dels dos equips sense deixar clar qui dominaria damunt la pista però, els últims minuts de la segona part de clar domini del Pardinyes, van ser claus per endur-se els dos punts.