Tot i jugar bé, el Pardinyes ha estat superat pel líder…

SÈNIOR NEGRE MASCULÍ

LLIGA CATALANA – 19 JORNADA

HANDBOL GAVÀ  –  HANDBOL LLEIDA PARDINYES

Resultat primera part: 16-10   Resultat segona part: 15-15

Resultat final: 31-25

 

Tot i jugar bé, el Pardinyes necessita millorar per sortir  de la zona calenta

L’inici del partit va estar molt igualat, sense diferències marcades per cap dels dos equips, on els lleidatans equilibraven els seus problemes de llançament amb una molt bona tasca defensiva. A falta de 10 minuts per finalitzar aquesta primera part, el Gavà va aconseguir enllaçar 4 jugades de contraatac i va obrir escletxa en el marcador fins arribar al 16-10 al descans.

En els inicis de la segona part, els de Garraf van aconseguir ampliar el marcador fins a 8 gols de diferència però, els lleidatans van reaccionar amb una bona direcció de Ion Zubieta i l’aportació anotadora d’Eloi Vidal i Javier Aldecoa per escurçar la diferència fins el 26-23. Una exclusió a un jugador del Pardinyes va tornar a marcar les diferències en el marcador que ja van ser definitives fins el 31-25 final.

Tot i fer un partit molt seriós, l’Handbol Lleida Pardinyes ha estat superat pel líder de la categoria i continua estant en la zona perillosa. Els jugadors del l’equip lleidatà han de continuar millorant la seva aportació en atac si volen sortir dels llocs calents de la classificació.

Handbol Gavà: A. García (1), Campanya (2), Martín, Izquierdo (5), Martorell (8), Curia (3), Rafils, D. García, Arévalo (4), Gonzàlez, Díaz (1), Castillo (1), Suàrez i Enacio.

Handbol Lleida Pardinyes: A. Martín, E. Carrera (5), S. Pujol (1), J. Velasco, J. Alegre (3), F. Pifarré, X. Bosch (1), J. Delgado, A. Gómez (1), J. Aldecoa (5), E. Vidal (6), R. Maireles (2) i I. Zubieta (1).