El juvenil masculí del Pardinyes aconsegueix una nova victòria…

JUVENIL MASCULÍ

PRIMERA CATALANA

BALONMANO BARBERÀ – HANDBOL LLEIDA PARDINYES

Resultat primera part: 12-14   Resultat segona part: 12-15

Resultat final: 24-29

La superioritat del Pardinyes es fa notar a la pista del Barberà

Nova victòria del juvenil del Pardinyes que li permet continuar a la segona plaça de la classificació de Primera Catalana davant un rival, a priori, inferior.

El partit va començar amb un ritme alt en la circulació de la pilota per part del conjunt local que, gràcies als llançaments exteriors dels seus laterals, aconseguien posar el marcador en un 3-0 al seu favor. El Pardinyes, sabedor del seu joc, va començar a treballar de valent en defensa i a mida que passaven els minuts aconseguia capgirar el marcador agafant rendes de 0 i 3 gols que no ho va deixar fins el final de la primera part, deixant l’electrònic en 12-14.

La segona part, el Barberà va intentar escurçar distàncies però no ho aconseguia, la defensa lleidatana era una muralla i no permetia penetracions dels locals, els quals, continuaven llençant des de l’exterior però amb moltes dificultats. El Pardinyes, amb el partit controlat, es va dedicar a fer els seu joc i poc a poc aconseguia distanciar-se en el marcador, solament la relaxació final va impedir que el resultat fos més ampli (24-29).

Balonmano Barberà: R. Campos, S. Marquez, S. Hernàndez, M. Gallego, M. Fernàndez, L. Brandan, J. Huerta, J. Orozco, E. Gonzàlez, I. Rodríguez i G. Pardo.

Handbol Lleida Pardinyes: M. Nieto, P. Gabàs, J. Guillem, M. Zubieta, A. Sànchez, D. Aguilar, D. Martínez, P. Isern i D. Cabases.