Partit marcat per les mateixes mancances que les jornades anteriors….

JUVENIL FEMENÍ

PRIMERA CATALANA

HANDBOL LLEIDA PARDINYES – EH. CASTELLDEFELS

Resultat primera part: 9-14  Resultat segona part: 7-16

Resultat final: 16-30

Els errors de sempre condemnen a les juvenils a una nova derrota davant el Castelldefels

L’inici del partit va ser igualat en el marcador i en el joc mantenint un bon ritme tant en atac com en defensa aconseguint mantenir el resultat igualat però, una sèrie d’errades en al circulació de pilota, amb constants pèrdues, les de Castelldefels ho van saber aprofitar i aconseguien obrir escletxa en el marcador deixant el 9-14 al descans.

La segona part, el Pardinyes va voler escurçar el marcador però les presses i les precipitacions, tant en atac com en defensa, l’únic que varen aconseguir es que el Castelldefels agafés més distancies en l’electrònic. Els nervis van començar a aflorar i la manca de concentració i intensitat, acompanyat amb pèrdues de pilota i constants contraatacs per les visitants, van ampliar més el marcador deixant el resultat final de 16 a 30.

Nova derrota de les juvenils del Pardinyes en un partit en el que s’ha de millorar moltes fases del joc per intentar aconseguir millors resultats de cara al futur.

Handbol Lleida Pardinyes: A. Jiménez, I. Marhaoui, C. Rosa, G. Presilina, M.B. Solans, M. Martin, J. Enjuanes, L. Villafranca, S. Dosil, N. Isern, J. Solé i E. Jiménez.

EH Castelldefels: P. Martínez, J. Sevilla, M. Hidalgo, G. Vidal, L. Moncayo, A. Vidal, C. Garrido i I. Herrera.