L’infantil del Pardinyes continua amb la bona ratxa de victòries…

INFANTIL MASCULÍ

SEGONA CATALANA

BALONMANO POLINYÀ – HANDBOL LLEIDA PARDINYES

Resultat primera part: 9-13   Resultat segona part: 11-16

Resultat final: 20-29

Els nois de l’infantil cada setmana van a més i demostren que volen ser a la part alta de la classificació

Durant l’inici de la primera part el partit es va mantenir força equilibrat, els locals van utilitzar un atac molt mòbil, amb molts canvis de posició en primera línea i transformacions a doble pivot, que van aconseguir descomptar i desmuntar la defensa lleidatana. Després de deu minuts de desorientació, la defensa del Pardinyes va trobar solucions al moviment tant intens del rival en atac, parant la seva ratxa anotadora. Això, juntament amb un atac molt solvent, sobretot a la banda dreta del camp, va distanciar els visitants en el marcador, arribant amb un 9-13 a la mitja part.

La segona part va mantenir-se força similar, l’atac dels locals amb molta mobilitat va anar aconseguint mantenir un ritme constant de gols, sobretot amb un gran encert en llançaments exteriors del lateral Ivan Jiménez. Tot i això, els lleidatans van mantenir una bona defensa i amb una segona part més agressiva en atac, amb més intensitat en interceptar passades rivals i un ritme de partit més alt, van aconseguir mantenir el marge de gols de la primera part fins al final.

En general els dos equips van demostrar que han millorat i que volen acabar la lliga a un bon nivell. Cal destacar per part lleidatana la gran actuació del lateral Pol Pifarré i de l’extrem Ricard Sangrà que van anotar 9 i 7 gols respectivament essent els màxims golejadors del partit i liderant l’atac groc-i-negre. Els de Lleida van seguir amb la ratxa de victòries i afronten la segona volta amb moltes ganes de demostrar que volen aspirar a la part alta de la classificació.

Balonmano Polinyà: I. Rodríguez, J. Tricas, S. Alfaro, M. Moreno, R. Romero, A. Martínez, A. Gallego, N. Sànchez, G. Gil, J. Vilaplana, V. Fideu, I. Jerez, B. Castillo i A. Robledo.

Handbol Lleida Pardinyes: O. Viñes, J. Espina, P. Pifarré, F. Munté, E. Solé, M. Blasi, A. Calvo, A. Pons, R. Gallart, A. Martín, A. Sachinski, R. Sangrà, V. Sànchez i R. Carbonell.