Partit molt igualat, inclús en el marcador…

SÈNIOR NEGRE MASCULÍ

LLIGA CATALANA  –  JORNADA 18

HANDBOL LLEIDA PARDINYES – HANDBOL CLUB MANYANET

Resultat primera part: 11-12   Resultat segona part: 10-9

Resultat final: 21-21

L’Handbol Lleida Pardinyes aconsegueix l’empat a 21 a falta de 5 segons per finalitzar el partit

Partit molt igualat entre dos equips que estan a la part baixa de la classificació i separats per tant sols un punt. Tal i com es preveia, el inici del partit va ser molt igualat, sense diferències marcades per part dels dos equips, on les defenses estaven més entonades que els atacs i el resultat era igualat. Els dels barri de les Corts van agafar un primer avantatge de 3 gols que propiciar que el tècnic local, Txema del Rosal, demanés un temps mort que va permetre fer un parcial de 2-0 deixant el marcador en un 11-12 al descans.

La represa de la segona part va continuar amb la mateixa dinàmica de defenses cada vegada més intenses però, la falta d’eficàcia en l’atac lleidatà, permetia al barcelonins agafar una màxima distància de 5 gols al minut 18 d’aquesta segona part. Una reacció groc-i-negra va aconseguir escurçar les diferències poc a poc fins el 19-21 a falta de 3 minuts per finalitzar el partit. És aleshores quan els lleidatans van plantejar una defensa pressionant a mig camp que els va permetre empatar el partit a falta de 5 segons i deixar l’electrònic en el 21 a 21 final.

El Pardinyes continua, un partit més, amb els problemes d’atac, que aquesta vegada va poder aconseguir un punt in extremis gràcies a un bon treball defensiu i lluitant fins a l’últim segon del partit.

Handbol Lleida Pardinyes: A. Martin, E. Carrera (2), I. Fernàndez (2), J. Velasco (1), J. Alegre (2), F. Pifarré, E. Fraidias, J. Delgado (1), A. Gòmez (1), J. Aldecoa (1), E. Vidal (5), P. Isern (1) i J. Amiano (5).

Handbol Club Manyanet: Elias (1), Chacra, Romàn (6), Tejedor (2), Miret (6), Guerrero, Fabiàn, March, Consegal, Jimènez (2), Castillo, Ruís, Monill (3) i Casas (1).