Un Pardinyes irregular perd davant el Vilamajor…

SÈNIOR NEGRE FEMENÍ

LLIGA CATALANA  –  JORNADA 18

HANDBOL LLEIDA PARDINYES – CLUB HANDBOL VILAMAJOR

Resultat primera part: 16 – 14  Resultat segona part: 11 – 15

Resultat final: 27 – 29

Les errades condemna les “lleones” en un partit força igualat

El sènior negre femení del Pardinyes perd davant el Vilamajor per les errades del conjunt lleidatà i dels col·legiats del partit. La primera part es va jugar amb molta intensitat per part dels dos conjunts on era un estira i arronsa entre els dos equips i no deixava clar qui es podria endur els dos punts. Al final de la primera part es va arribar amb una avantatja de 2 gols favorable a les lleones (16-14) que hagués pogut ser més si no s’hagués comés tants errors de llançament de cara a porteria, deixant d’aquesta manera tot enlaire de cara a la segona part.

La segona part va ser totalment diferent, en els inicis el Vilamajor va sortir amb molta força i va aconseguir un parcial de 7 gols al seu favor, a partir d’aquest moment, les lleones van prémer l’accelerador i aconseguien escurçar la diferència però, una sèrie de decisions i errades arbitrals, van aconseguir que les del Pardinyes es quedessin en inferioritat numèrica, amb quatre jugadores a pista, i no va permetre, tot i que ho intentaven, poder capgirar el marcador arribant al final del matx amb un 27-29 per les de Vilamajor.

El partit va tenir dos fases, una on es va veure un joc amb molta intensitat i una altra les errades arbitrals que van acabar de marcar la pauta del partit. Tot i així, les lleones tampoc van saber agafar les rendes del matx.