CAMPIONAT QUARTA CATALANA – Sènior masculí
ENTRENADOR/S Ivan Àguila
RESULTAT FINAL 30 – 17
RESULTAT PRIMERA PART 15 – 9
RESULTAT SEGONA PART 15 – 8

Als lleidatans els hi va costar entrar al partit, amb moltes errades de llançament en els
primers minuts, que van permetre a l’equip visitant mantenir el marcador igual fins al minut
15 de la primera meitat, 4-4. Poc a poc els lleidatans van millorar la seva efectivitat i,
mantenint la seva intensa defensa, van obrir ràpidament una escletxa en el marcador fins al
15-9 del descans

A la represa els lleidatans no van donar cap opció als de Canovelles i van mantenir el peu a
l’accelerador fins al xiulet, on el resultat de 30-17 mostrava clarament la diferència el primer
classificat (i campió de grup) i el cuer de la categoria.

Amb aquesta victòria els lleidatans acaben la primera fase com a campions del grup A de
Quarta Catalana amb un total d’onze victòries en 14 partits, fet que el col·loca entre els
favorits de cara a la Fase d’ascens que començarà el primer cap de setmana de Març.