Un Pardinyes juvenil amb baixes no pot guanyar al Castelldefels…

Partit corresponent a la jornada 14 de la 1ª catalana Juvenil

Partit jugat el dia 2017.02.11 a les 16:00

Pavelló Municipal Juanjo Garra

Entrenador local. Jesus Velasco

Entrenador visitant: Marc Jubany

Equip local. Handbol Lleida Pardinyes

Equip visitant: Handbol Castelldefels

Resultat a la mitja 16-14

Resultat final 26-28

Àrbitre: Lluis Lopez Lacruz

Partit que va començar cada equip amb les seves defenses clàssiques, 6: 0 els dos equips, l’equip local Handbol Lleida Pardinyes estava condicionat al no tenir el seu porter titular Mikel, baixa per assumptes personals i al no disposar de més efectius conto a la porteria amb la porter de l’equip cadet, Ángel, fent algunes parades de mèrit. Amb tots els condicionants el partit durant els primers 10 minuts va ser de tempteig, hi havia gran igualtat en el marcador 6-5 i el joc era vistós. A partir d’aquí l’equip local va imprimir més intensitat defensiva i va començar a robar pilotes que acabaven en contraatacs i gols fàcils, al minut 20 de la primera part el resultat era de 13-7, en aquest moment d’una jugada desafortunada va acabar amb el jugador local Alejandro amb un esquinç de turmell, un de les peces claus en l’atac de l’equip del Lleida Pardinyes ja no tornaria a jugar. A partir d’aquí l’equip del Castelldefels canvi la seva defensa, va posar una defensa individual sobre Pau Isern tot el camp per anul·lar. Aquesta defensa va provocar continus errors el que va fer que el marcador s’estrenyés arribant a un 16 -14.

A la segona part la tònica va ser la mateixa, defensa individual sobre Pau Isern per anul·lar que no rebés la pilota. L’atac del Lleida Pardinyes no era fluid, es veia sobrepassat per la defensa del Castelldefels, el que va fer que aquests es posessin per davant del marcador i tota la segona part manessin, sense que l’equip local arribés a reaccionar tot i que ho van intentar fent diferents canvis en atac. Al final del partit es va arribar amb el marcador de 26 -28 favorable al  Castelldefels, el que li impedeix sumar 2 punts mes a l’equip Handbol Lleida Pardinyes i seguir segon a la classificació de la 1 juvenil.

Handbol Lleida Pardinyes: Pau Gabas, Jordi, Xavier, Alejandro, Àngel, David Aguilar, Diego, Albert, Pau Isern, Ivan Alonso, Gerard i David Cabases

Handbol Castelldefels: Guillem, Marc, Raul, Sergi, Victor, Lukasz, Sergio, Alex, Eric i Guillem.