L’infantil del Pardinyes segueix escalant posicions…

INFANTIL MASCULÍ

SEGONA CATALANA  –  JORNADA 14

HANDBOL LLEIDA PARDINYES – HANDBOL SANT JOAN DESPÍ

Resultat primera part: 9-5  Resultat segona part: 11-7

Resultat final: 20-12

Una nova victòria que els permet situar-se en quarta posició a tant sols dos punts del tercer

Es preveia un partit molt igualat i així ho va ser en els primers minuts però, a partir del minut 5, els locals ja tenien un parcial favorable de 4-2. L’equip lleidatà va sortir molt endollat des del xiulet inicial i, amb una intensitat defensiva molt elevada, va fer que els visitants no trobessin forat per on penetrar a la porteria defensada per Joan Espina, el qual va tenir intervencions de mèrit que va permetre que els lleidatans marxessin al descans amb un 9 a 5 al seu favor.

La segona part va continuar tenint color groc-i-negre i en tot moment el Pardinyes va anar sempre pel davant del marcador gràcies a la bona tasca defensiva on un Sant Joan Despí es va quedar sense idees alhora d’atacar la porteria local. El Pardinyes va continuar amb la seva línia i amb contraatacs ràpids i efectius que aconseguia ampliar el marcador deixant-lo en un 20 a 12 al final.

D’aquesta manera, el nois d’Aleix Gòmez van poder treure del cap el resultat de la primera volta on van perdre per un ajustat 20-19, que amb aquesta victòria supera al Sant Joan Despí i es col·loca en quarta posició a tants sols dos punts del tercer.

Handbol Lleida Pardinyes: Joan, Oró, Sangrà, Gallart, Marc, Àlvaro, Enric, Jordi, Alex, Roger, Pol, Rúben, Víctor i Francesc.

Entrenador: Aleix Gòmez

Handbol Sant Joan Despí: Javier, Carlos, Enric, David, Alex, Mario, Rúben, Arnau, Joel, Gerard, Sergio i García.

Entrenador: Marc Zaguirre.