L’Handbol Lleida Pardinyes es complica la classificació a Lliga Catalana…

HANDBOL PARETS – HANDBOL LLEIDA PARDINYES

Resultat primera part: 13-10    Resultat segona part: 14-11

Resultat final: 27-21

Pobre aportació del Pardinyes en el joc d’atac

L’inici del partit ha estat molt igualat, sense diferències marcades per cap dels dos equips, on les defenses estaven més entonades que els atacs. A mida que passaven els minuts, els locals van trobar situacions més còmodes de llançaments que permetia a Javier Rodríguez fer forat al marcador per posar un 13-11 al descans.

La segona part va continuar amb la mateixa dinàmica de defenses intenses però, per part lleidatana només Eloi Vidal trobava porteria. Poc bagatge per contrarestar el joc del Parets. Una recció dels groc-i-negre va permetre escurçar les diferències fins el 18-17 a falta de 10 minuts però, un seguit d’errades del Pardinyes van permetre que el conjunt local controlés amb tranquil·litat el partit fins a un ampli 27-21 final.

Pobre aportació dels lleidatans al joc d’atac que fa que tot l’esforç defensiu no serveixi per a res en un partit, en el que els de Parets, s’han mostrat més sòlids de principi a fi i que situa a l’Handbol Lleida Pardinyes en una difícil situació en la classificació general.

Handbol Parets: Romero, Galan (2), Solà, Cusido, Macarró (3), S. Rodríguez, Corbera (2), Jiménez (3), Manzano (4), J. Rodríguez (8), Santos, Pérez, López (3) i Rivera (2).

Handbol Lleida Pardinyes: X. Bosch,E. Carrera (2), I. Fernàndez, J. Velasco, Ll. Aumatell (2), J. Alegre (4), F. Pifarré (1), E. Fraidias, J. Delgado (3), R. Maireles, A. Sànchez, E. Vidal (8) i P. Isern (1)