Després de moltes jornades sense puntuar, el sènior groc femení guanya el clàssic lleidatà…

PRIMERA CATALANA

SÈNIOR GROC FEMENÍ – JORNADA 14

HANDBOL LLEIDA PARDINYES – ACLE GUISSONA

Resultat primera part: 17-12   Resultat segona part: 14-14

Resultat final: 31-26

Les bones sensacions tornen davant un rival molt combatiu i que mai va donar per perdut el partit.

El partit va començar amb molt nervis i molt de respecte entre els dos equips, no deixa de ser un clàssic i tots dos volen la victòria. Els inicis va ser molt igualats i cap dels dos equips portava la iniciativa però poc a poc el Pardinyes va tenir més encert de cara a porteria i aconseguia obrir una escletxa de 5 gols deixant el resultat de 17-12 al descans.

La represa de la segona part va ser diferent, les lleidatanes més confiades, es van relaxar i ho va aprofitar el Guissona per acostar-se al marcador mercès a l’encert anotador de la seves jugadores. Un temps mort de tècnic local va servir per asserenar el joc del Pardinyes i va aconseguir endur-se el partit per un 31-26.

Gran partit per part dels dos equips i força entretingut en el que cap dels dos volia perdre. El Pardinyes va trobar un rival fort que demostra com cada setmana va a més i va tenir que suar de valent per aconseguir els dos punts.

Handbol Lleida Pardinyes: Andrea Jiménez, Aina Llobet, Blanca Ruiz, Andrea Rovira, Cristina Alonso, Maria Oró, Valentina Nikolaeva, Amaia Moreno, Laia Villafranca i Belinda Ramos.

ACLE Guissona: Gemma Lillo, Ivet Fischer, Miriam Regué, Sara Castelló, Elena Guirado, Gemma Pulido, Susanna Romero, Yaro Rodríguez, Anna Gomà, Maria Santesmasses i Camelia Ana Ilisca.