HANDBOL SANT VICENÇ – HANDBOL LLEIDA PARDINYES

Resultat primera part: 13-12   Resultat segona part: 17-13

Resultat final: 30-25

Relaxació després d’assegurar-se el primer lloc i el passi a la Fase d’Ascens

Tot i tenir resolt aquesta primera fase del campionat, el Pardinyes va sortir molt endollat al partit situant-se amb un marcador favorable de 4 gols als primers minuts, 6-10, però poc a poc, els locals van anant entrant al partit i van saber reaccionar fins igualar l’electrònic i arribar al descans amb 1 gol d’avantatja, 13-12.

A la represa de la segona, els barcelonins van sortir decidits a endur-se els dos punts i trencar la ratxa positiva de victòries del Pardinyes, líder de la categoria davant la seva afició. Amb aquestes ganes dels locals i, per altra banda les nombroses baixes dels lleidatans, aquests van acusar el cansament i finalment el Sant Vicenç es va imposar per un resultat de 30-25.

Tot i la derrota, els lleidatans ja tenen assegurada la primera plaça de la classificació amb la qual accediran a la Fase d’Ascens.

Handbol Sant Vicenç: Javier Grimaldo, Vicenç López (4), Jordi Caralt (2), Ricardo Aguilera (5), Marca Caralt (1), Alex Pastor (5), Marc Duràn (3), Juan Hernàndez (2), Gerard Ayma (3), Albert Llopart, Àngel Martínez (6) i David Montserrat (1).

Handbol Lleida Pardinyes: Albert Barrufet, Marc Julià (2), Ion Zubieta (3), Guillem Rosa (4), Joaquim Solans (1), Aritz Moreno (6), Aleix Villacampa (2), Lluc Aumatell (7), Joan Fernàndez i Aleix Gòmez.