HANDBOL LA GARRIGA – HANDBOL LLEIDA PARDINYES

Resultat primera part: 14-16   Resultat segona part: 12-16

Resultat final: 26-32

El Pardinyes va suar de valent per aconseguir els dos punts.

Partit que en un principi es presentava desigual per la enorme diferència que hi ha entre els dos equips en la classificació, l’Handbol Lleida Pardinyes es segon i l’Handbol La Garriga últim però, no va ser així, es va viure un partit vibrant i emocionant fins als últims 10 minuts on, l’equip lleidatà, va obrir escletxa en el marcador.

Tots dos equips vans sortir a la pista amb les seves defenses clàssiques 6:0 i des del primer minut, els atacs superaven les defenses àmpliament, no eren intenses i deixaven molts espais per a les penetracions dels diferents atacants. Per part local cal destacar a Gerard Montilla com a màxim golejador i per part lleidatana a Alejandro i Pau Isern. El resultat al descans era de 14-16.

La segona part es va iniciar amb la mateixa dinàmica que la primera, marcador molt igualat i intercanvis de gols. Al minut 15 d’aquesta segona part i després d’un temps mort del tècnic lleidatà, els jugadors van sortir amb més intensitat i van provocar diverses pèrdues de pilota amb els posteriors contraatacs per part de David Cabases que finalitzaven en gol, d’aquesta manera, al minut 20 d’aquesta part la diferència era de 5 gols pels visitants. Els darrers 10 minuts va permetre poder jugar amb més calma, amb atacs llargs i amb pocs errors que va permetre que en cap moment perillés la victòria deixant el marcador final en un 26-32 pels lleidatans.

Aquesta victòria serveix per continuar segons en la classificació general a un Pardinyes que cada setmana que passa va a més.

Handbol La Garriga:Albert, Gerard, Adrià, Blai, Alex, Guillem i Samuel.

Handbol Lleida Pardinyes: Marc, Jordi, Mikel, Xavier, Alejandro, David, Diego, Albert, Pau, Miquel i D. Cabases.