HANDBOL TERRASSA – HANDBOL LLEIDA PARDINYES

Resultat primera part: 5-12   Resultat segona part: 7-12

Resultat final: 12-24

Els infantils ja es col·loquen sisens a tants sols dos punts dels tercers.

L’Handbol Lleida Pardinyes infantil va sortir a la pista de Vacarisses amb moltes ganes d’aconseguir els dos punts, fet que va condicionar, que des del primer minut, estiguessin per davant del marcador. Tot i cometre errades i fallar alguns llançaments a porteria, van poder anar al descans amb un marcador favorable de 5-12 davant un equip lluitador.

La segona part s’inicia amb un equip lleidatà molt endollat i amb poques errades gràcies a la seva intensitat, realitzant un joc molt vistós amb accions individuals de mèrit i demostrant un gran joc d’equip. A mesura que s’acostava el final, els de Pardinyes van anant ampliant el resultat fet que els va permetre aconseguir la victòria i recuperar bones sensacions d’equip.

Aquest partit va servir per donar minuts a tots els jugadors, en especial als més novells, per tal de que agafin experiència. Amb aquesta victòria, els lleidatans es situen sisens a la classificació a tant sols dos punts del tercer.

Handbol Terrassa: Manel, Martí, Pau, Jan, German, Nil, Gerard, Abel, Miró, Àngel, Daniel, Roger i Eudald.

Handbol Lleida Pardinyes: Sangrà, Gallart, Pau, Plamenzachinski, Oriol, Alejandro, Jordi, Ruben, Roger, Francesc, Joan, Blasi, Víctor i Lluc.