QUARTA CATALANA – 12 JORNADA

HANDBOL LLEIDA PARDINYES – HANDBOL CLARET

Resultat primera part: 13 – 10  Resultat segona part: 12 – 11

Resultat final: 25 – 21

El sènior groc del Pardinyes masculí continua intractable i tot i tenir a la butxaca la classificació per la Fase d’Ascens assegurada després de l’anterior victòria a la pista del segon classificat, l’Handbol Poblenou, l’equip lleidatà va sortir decidit a guanyar el partit davant la seva afició.

El partit es va iniciar amb un Pardinyes ben concentrat en defensa i aprofitant dues recuperacions consecutives per situar-se 4-1 en el marcador en els primers minuts. Poc a poc, el conjunt barceloní va anar entrant en el partit i la resta de la primera part va transcórrer amb molta igualtat. No va ser fins el tram final, a falta de 3 minuts per al descans, els groc-i-negre es van situar 2 gols per sobre i amb un gol de falta directa amb el temps esgotat, el Marc Cortasa va situar el 13-10 en el marcador.

La represa de la segona part s’ha mantingut la igualtat entre els dos equips tot i que sempre amb avantatges entre 2 i 4 gols pels lleidatans. En aquest període va ser clau l’aportació del central juvenil Alejandro Sànchez, que va ser capaç de dirigir i anotar en els moments de més dificultat pel seu equip. Finalment, el sènior groc masculí del Pardinyes va ser capaç de mantenir l’avantatja, tot i els intents dels barcelonins, fins al xiulet final assegurant-se una nova victòria.

Amb aquesta nova victòria, els  lleidatans acumulen 9 de consecutives i es referma al lideratge del grup A de Quarta Catalana. El partit també va servir per donar minuts a Sergi Vallverdú, recuperat d’una lesió, i dels jugadors juvenils Alejandro Sànchez, Pau Gabàs i Mikel Zubieta que de ben segur ajudaran molt a l’equip quan es comenci la disputa de la Fase d’Ascens a partir del proper mes de març.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Albert Barrufet, Marca Julià (2), Xavier García (3), Guillem Rosa, (4), Joaquim Solans, Víctor Martín (3), Llull Farrando (1), Sergi Vallverdú (1), Marc Cortasa (5), Javier Aldecoa, Eduard Jové (2), Alejandro Sànchez (3), Pau Gabàs (1) i Mikel Zubieta.

HANDBOL CLARET: Daniel Vicente, Enric Sebastià (1), Carlos Gonzàlez (2), Marc Zamón (4), Gustavo Miguel, Albert García, Joel Ferrer (1), Pol Aymami (3), Pau Gómez, Antonio López (9), Ferran Codina (1) i David Montserrat.