HANDBOL LLEIDA PARDINYES – HANDBOL BANYOLES

Resultat primera part: 9 – 9  Resultat segona part: 10 – 11

Resultat final: 19 – 20

Els petits detalls marquen l’esdevenir del partit.

L’equip sènior negre del Pardinyes perd un partit davant un rival directe en la classificació on l’inici va ser dominat pel Banyoles que aconseguia desmuntar la defensa 5:1 plantejada pels lleidatans, on un Edu Fraidias molt encertat sota els pals de la porteria local, aconseguia evitar amb les seves aturades diferències substancials en el marcador. La reacció dels lleidatans va arribar quan el tècnic local, Txema del Rosal, va canviar la defensa a un 6:0 que no va permetre que els visitants marxessin en l’electrònic arribant al descans amb un 9-9 i tot per decidir.

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica d’igualtat a la pista, amb molta intensitat defensiva per part dels dos equips on els àrbitres sancionaven repetidament amb exclusions. Les últimes accions van ser dramàtiques amb tots dos equips on el Pardinyes va sortir perjudicat per una doble exclusió que va facilitar un petit avantatge als gironins i els hi va permetre endur-se el matx amb un ajustat 19-20.

Partit molt igualat de principi a fi on les defenses van superar clarament els atacs dels dos equips i que va marcar l’esdevenir del partit fins a la part final on es va decidir per petits detalls.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: X. Bosch, E. Carrera (3), I. Fernàndez (4), J. Velasco, J. Amiano (2), A. Alegre (2), F. Pifarré, E. Fraidias, J. Delgado, M. Cortasa (2), R. Maireles (1), J. Aldecoa (1), E. Vidal (4) i P. Isern (1).

HANDBOL BANYOLES: P. Rigau, Pijoan, Paiges (2), Nieto, Martínez (2), Vila (2), Casadevall, Nadal (1), M. Rigau (2), Milla (5), Sainz (5), Palomeras, Rubirola i Vila.