Les “lleones” perden davant el líder…

SÈNIOR NEGRE FEMENÍ

LLIGA CATALANA – 16 JORNADA

HANDBOL LLEIDA PARDINYES – JOVENTUT HANDBOL MATARÓ

Resultat primera part: 10 – 10 Resultat segona part: 9 -13

Resultat final: 19 – 23

Tot i les baixes “les lleones” donen la cara davant un equip que es consolida cada setmana com a líder indiscutible.

 El partit es preveia interessant, tot i les baixes amb que ho afrontava l’equip del Pardinyes, i així va ser; la primera part es va jugar amb molta intensitat per part dels dos equips, va ser un estira i arronsa on fins el minut 6 no es va començar a bellugar l’electrònic i on no quedava gens definit qui marcaria el ritme del partit per endur-se el dos punts, així, amb aquesta dinàmica i amb molt de respecte per part dels dos equips, s’arriba al descans amb un 10-10 i tot per definir.

Els inicis de la segona part “les lleones” van començar marcant el ritme de partit però, les jugadores del Mataró no es deixaven sorprendre per les lleidatanes on la manca d’encert de les lleones feia que no es poguessin marxar en el marcador. Les visitants, davant del poc encert de les locals, van prémer l’accelerador i aconseguien una avantatja de 5 gols. Un temps mort per aclarir les coses per par de les lleidatanes, aconseguia posar-se dins del partit amb unes bones accions defensives i a falta de 5 minuts per finalitzar el matx perdien d’un però, en una acció ofensiva, la jugadora local Carmen Martínez, va patir una lesió que les del Mataró van saber aprofitar molt bé per tornar a agafar distància en el marcador i no el van deixar fins el final amb un 19-23 per les mataronines.

Un partit que es preveia molt complicat per les lleones, jugant contra el líder que no ha perdut cap partit i a més a més, amb l’afegit de les nombroses baixes que presentava el Pardinyes. Tot i això, les noies del Mataró no ho van tenir gens de fàcil la seva victòria i van tenir que lluitar de valent per aconseguir els dos punts.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Aida Sentís, Patricia Oliet, Carmen Martínez, Andrea Jiménez, Irina Monclús, Natalia Caldés, Olga Regué, Eli Martínez i Marta Pueyo.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ: Marta Espejo, Ona Muñoz, Isabel, Sara, Clara Poo, Glenda Alis, Sandra, Laia, Marina Seda, Irene Hernández, Laia Nonell, Sarai Romero, Katina Suarez