Victòria ajustada del juvenil femení…

JUVENIL FEMENÍ

PRIMERA CATALANA – 14 JORNADA

CH SANT ESTEVE SESROVIRES – HANDBOL LLEIDA PARDINYES

Resultat primera part: 11 – 13  Resultat segona part: 12 – 12

Resultat final: 23 – 25

Victòria ajustada de les juvenils en un partit marcat per les imprecisions

 Victòria de les “lleones” petites davant el cuer del grup que va estar marcat per la manca de jugadores del Pardinyes, tant sols un canvi, i per l’hora del inici del mateix, les 10 del matí, ha fet que en cap moment les jugadores hagin estat dins el partit.

La primera part ha estat marcat per la constant pèrdues de pilotes per part dels dos conjunts i de les moltes errades en el llançament a porteria, tot i així, les lleidatanes arriben al descans amb una petita avantatja de dos gols, 11-13.

La segona part s’inicia amb les mateixes característiques però el fet de tenir un sol canvi i varies exclusions, ha donat vida a l’equip local i aconsegueix capgirar el marcador i posar-se pel davant del marcador amb 3 gols al seu favor; era el minut 50 i el tècnic lleidatà demana un temps mort per ordenar la seva defensa i aconsegueix més intensitat en el seu joc aconseguint capgirar el marcador amb un parcial de 1-6 i aconseguint la victòria per 23-25.