Treballada victòria del Pardinyes davant un ACLE Guissona molt lluitador

HANDBOL LLEIDA PARDINYES – ACLE GUISSONA

Resultat primera part: 15 – 6  Resultat segona part: 12 – 15

Resultat final: 27 – 21

L’INFANTIL DEL PARDINYES GUANYA EL CLASSIC

El partit va estar marcat amb dos parts diferents, la primera va ser pel Pardinyes que va saber controlar el ritme del partit i van saber dominar-lo, tant en defensa com en atac. Els de Guissona, amb una gran actuació dels seus extrems, van aconseguir mantenir el ritme ofensiu però els hi va costar molt trobar solucions en zones centrals i no van mostrar una solidesa ofensiva. Això va permetre que, a mesura que avançaven els minuts, els lleidatans poguessin aconseguir una avantatja de 9 gols aprofitant força bé la sortida al contraatac i una bona finalització dels primeres línees darrera l’avançat.

En canvi, a la segona part, el partit va canviar de mans. Els visitants van continuar amb el seu joc i van aprofitar molt bé la davallada defensiva dels locals per guanyar aquesta part. Els de casa van sortir molt dispersos, tant en atac com en defensa, i van perdre molta intensitat en el seu joc. Els visitants van aprofitar molt bé tots aquests errors i van dur a terme una bona remuntada. Per sort pels de Pardinyes l’avantatja de la primera part i alguns moments de concentració en atac, van aturar la remuntada arribant al final del partit amb un 27-21 favorable pels del Segrià.

El partit va servir per provar coses noves pel Pardinyes demostrant que tenen fons de banqueta tot i que la segona part no va ser gens bona i van perdre concentració. Per altra banda, els jugadors de Guissona vcan demostrar que treballen molt i molt bé i que de ben segur aconseguiran bons resultats en aquesta segona volta de la competició.

Handbol Lleida Pardinyes:  Oriol Viñes, Joan Espina,  Àlex Plamen, Francesc Munté,  Pau Marsol, Adrià Pons, Roger Martínez, Àlex Calvo, Ricard Gallart, Ricard Sangrà, Enric Solé, Lluc Folch, Victor Sánchez i Ruben Carbonell.

ACLE Guissona: Marc Condal, Ricard Mas, Jordi Condal, Stanislav Stus, Ricard Valls, Lluís Sarries, Gerard Valls, Martí Clèries i Adrià Gagliano.