L’Handbol Lleida Pardinyes s’imposa a la dura defensa del Canovelles…

SÈNIOR NEGRE MASCULÍ
LLIGA CATALANA – 9 JORNADA
CH LLEIDA PARDINYES – CH CANOVELLES
Resultat primera part: 11-11 Resultat segona part: 16-12 Resultat final: 27-23 

El primer equip masculí venç 27 a 23 a l’Handbol Canovelles en el partit ajornat corresponent a la novena jornada de lliga

L’equip sènior negre masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes ha rebut aquest dimecres al CH Canovelles per disputar el partit ajornat corresponent a la novena jornada de lliga. Trobada on els lleidatans, tot i no fer un bon partit, han demostrat la seva ambició lluitadora per emportar-se una victòria final per 27 a 23, marxant així de la zona de descens de la classificació.

En els primers moments del partit es va notar molt nerviosisme per part dels dos conjunts. Als lleidatans els hi va ser difícil entrar al partit, fet que l’equip visitant va aprofitar per posicionar-se al capdavant del marcador durant gairebé tota la primera part. Però, una reacció a base de sortides al contraatac dels groc-i-negres va igualar l’encontre 11-11 al descans.

En la segona part del partit la dinàmica va canviar. El Pardinyes va jugar amb molta intensitat defensiva i el lateral Joseba Amiano convertia cada llançament exterior en gol. De mica en mica, els locals van aconseguir trencar el marcador fins a obtenir una diferència de cinc gols. Amb aquesta, i tot i els intents dels de Canovelles de capgirar el partit amb una alta pressió defensiva, l’atac lleidatà dirigit per Eric Carrera i Eloi Vidal va saber mantenir les distàncies fins a arribar al 27-23 final que els atorgava una merescuda i lluitada victòria.

Aquest, ha estat un resultat molt important per al Pardinyes, ja que aconsegueix així sortir dels llocs de descens davant d’un rival directe que es va mostrar molt dur. Tot i no fer un gran joc, els lleidatans van ser capaços de mostrar una molt bona intensitat defensiva per poder treure tot el caràcter i endur-se així la victòria. L’equip valora també positivament l’aportació de Rafa Maireles, que no s’havia pogut incorporar des de la pretemporada a causa d’una lesió.

Jugadors convocats

CH LLEIDA PARDINYES: X. B Bosch, E. Carrera (5), I. Fernández (3), R. Mirales (1), J. Amiano (7), J. Alegre (1), E. Vidal (4), A. Martín, J. Delgado (4), A. Villacampa, A. Gómez (2) i M. Cortasa.

CH CANOVELLES: Cayetano (3), Amores, Mateos, Ruiz (4), Grande, Gallardo (2), Márquez (12), Garcia, Abadias (1), Giro, Durán, Egea i Cayetano (1).