El sènior groc masculí del Pardinyes es classifica per disputar la Fase d’Ascens…

SÈNIOR GROC MASCULÍ
QUARTA CATALANA – 11 JORNADA
HANDBOL POBLENOU SÈNIOR C – CH LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part:
12-11 Resultat segona part: 11-15 Resultat final: 23-26

L’equip sènior groc masculí venç al Poblenou C per 23 a 26 i, després de vuit victòries consecutives, opta a l’ascens a Tercera Catalana

L’equip sènior groc masculí s’ha desplaçat aquest cap de setmana al Complex Esportiu Mar Bella per disputar l’onzena jornada de lliga davant l’Handbol Poblenou Sènior C. Jornada victoriosa per als lleidatans que, gràcies a la victòria aconseguida per 23 a 26 als barcelonins, consoliden matemàticament la seva participació en les fases d’ascens a Tercera Catalana. El gran treball del Pardinyes durant la primera meitat de la competició es tradueix també en ser l’equip menys golejat del grup A després d’aconseguir vuit victòries consecutives en les darreres jornades a Quarta Catalana.

El partit va iniciar amb un clar domini per part de l’equip barceloní, que va saber aprofitar els desajustos de la defensa lleidatana per agafar tres gols de diferència en els primers minuts, 4-1. De mica en mica, l’atac del Pardinyes va apoderar-se del ritme del partit però els locals continuaven anotant amb massa facilitat augmentant així la seva renta amb un 10-6 en el minut 15 del partit. No obstant això, el conjunt groc-i-negre va poder ajustar la seva defensa i, gràcies a un parcial favorable de 0-3 en inferioritat de jugadors, van aconseguir empatar el patit a 11 quan faltava només un minut per al final de la primera meitat. Darrer minut que el Poblenou va aprofitar per encaixar un nou gol que deixaria un 12-11 en l’electrònic al descans.

A la represa, l’equip lleidatà va augmentar encara més el seu potencial defensiu demostrant així perquè és l’equip menys golejat de la lliga. Gràcies a aquesta defensa i a l’encert ofensiu del lateral Aumatell i l’extrem Moreno, el Pardinyes va remuntar el marcador aconseguint una renta de quatre gols. Tot i això, l’ofensiva dels de Poblenou no va disminuir i feien del partit un estira-i-arronsa de gols constant. Ja en els darrers minuts, els grocs-i-negres van saber administrar perfectament la diferència mantinguda en el marcador per emportar-se finalment la victòria per 23 a 26. Victòria important per als lleidatans que consoliden matemàticament la seva participació en les fases d’ascens a Tercera Catalana.

Jugadors convocats

HANDBOL POBLENOU SÈNIOR C: Arnau Garzo (2), Axel Sánchez (4), Carles Soler (3), Lluc Giménez (1), Guillem González (1), Gerard Llimàs (2), Hector Cliende (1), Marc Brown, Lartí Lozano, Nicolás Cervantes, Oscar Pozuelo (2), Pau Soler (3), Roger Martínez i Sergi Trafi (4).

CH LLEIDA PARDINYES: Albert Barrufet, Marc Julià (2), Xavier Grarcía (4), Guillem Rosa (3), Joaquim Solans (3), Aritz Moreno (4), Llull Farrando (2), Aleix Gómez (2), Llull Aumatell (6), Aleix Villacampa, Pau Isern i Mikel Zubieta.