Un penal en l’últim minut marca l’esdevenir del partit…

SÈNIOR NEGRE MASCULÍ
LLIGA CATALANA – 15 JORNADA
HANDBOL COOP. SANT BOI – CH LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part:
11-11 Resultat segona part: 10-9 Resultat final: 21-20

El sènior negre masculí del Pardinyes perd 21 a 20 contra el Sant Boi

L’equip sènior negre masculí del Club Handbol Pardinyes s’ha desplaçat aquest dissabte al Pavelló Municipal Pau Gasol per disputar la quinzena jornada de Lliga Catalana davant l’Handbol Cooperativa de Sant Boi. En el que ha estat un partit molt disputat i igualat per part dels dos conjunts, les aturades dels porters han marcat l’esdevenir de la trobada, atorgant finalment la victòria a l’equip local per una mínima de 21 a 20.

L’inici del partit va estar dominat per les defenses 5:1 d’ambdós conjunts, on un Xavi Bosch molt encertat en la porteria lleidatana, decantava les primeres diferències a favor de l’equip visitant. No obstant això, la reacció dels de Sant Boi no es va fer esperar i, recolzada en el llançament dels extrems, va anar portant el marcador cap a avantatges locals. Una bona selecció dels llançaments del conjunt groc-i-negre però va igualar l’electrònic a 11 en arribar al descans.

La segona part va continuar amb la mateixa dinàmica d’igualtat fins que els lleidatans, amb dos contraatacs seguits, van aconseguir trencar la diferència posant-se 16-18 quan faltaven deu minuts del final. Les darreres accions del partit van ser més dinàmiques. L’equip local va optar per realitzar una defensa individual que va bloquejar l’atac lleidatà i, amb un penal a favor dels barcelonins quan faltaven 24 segons, va trencar la igualtat fins al moment mostrada vencent finalment per 21 a 20.

Així doncs, aquesta darrera jornada ens ha deixat un partit molt igualat on les defenses s’han imposat clarament als atacs d’ambdós conjunts i on els porters han marcat l’esdevenir de la trobada fins als darrers segons en què petits detalls han atorgat la victòria a l’equip barceloní.

Jugadors convocats

HANDBOL COOP. SANT BOI: Reina, Rodríguez, Teixidó, Herrera (3), Torres (2), Garcia (3), Pou (5), Cordero, Herrero (2), Méndez (3), Grueso (3), Landeira i E. Vidal (3).

CH LLEIDA PARDINYES: X. Bosch, E. Carrera (4), I. Fernández (4), J. Velasco, J. Amiano (5), J. Alegre (5), J. Solans, A. Martín, J. Delgado, A. Villacampa, A. Gómez (2) i Ll. Aumentell (1).