A remolc i amb nombroses baixes…

SÈNIOR NEGRE FEMENÍ
LLIGA CATALANA – 15 JORNADA
HANDBOL SANT QUIRZE – CH LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part:
19-11 Resultat segona part: 14-10 Resultat final: 33-21

Les “Lleones” del Pardinyes perden 33 a 21 davant el Sant Quirze

L’equip sènior negre femení s’ha desplaçat aquest cap de setmana al Pavelló Municipal de Sant Quirze per disputar la seva quinzena jornada de Lliga Catalana. El que suposava un partit important per part dels dos conjunts, situats en les tres primeres posicions de la classificació, ha estat marcat per les nombroses baixes de l’equip lleidatà en les primeres línies d’atac, que no ha pogut fer front a l’ofensiva de les “Kiris” i han anat a remolc durant tot el partit arribant a un resultat final de 33-21.

Els primers minuts de la primera part del partit es van jugar amb força intensitat defensiva per part dels dos conjunts. La defensa de l’equip local era una 5:1 i va provocar un bloqueig en l’ofensiva lleidatana que, tot i no estar ben treballada i a causa de les nombroses baixes en la primera línia d’aquesta, va haver d’optar per modificar el seu atac jugant amb dos pivots al camp. Aquesta tàctica però no va donar l’efectivitat desitjada i la falta d’encert en l’atac de les “Lleones” es traduïa en nombrosos contraatacs de les “Kiris” que finalitzaven en gol. Així mateix, l’equip local va poder marxar al descans amb una clara diferència de quasi deu gols, 19-11.

A la represa, les “Lleones” van augmentar la intensitat de la seva defensa i van provocar que les “Kiris” no anotessin cap gol durant els deu primers minuts, escurçant així la diferència en l’electrònic. A mesura que el partit avançava i les lleidatanes acomodaven el seu atac, algunes decisions arbitrals, molt discutibles, van començar a excloure jugadores del Pardinyes complicant així la seva efectivitat ofensiva. Les “Lleones” van reaccionar tard i el partit ja estava sentenciat abans que l’arbitre assenyalés el final del partit. Les “Kiris” van aconseguir la victòria amb un resultat final de 33 a 21.

En aquest sentit, les lleidatanes van disputar un partit molt complicat i difícil de plantejar degut a les nombroses baixes en la seva primera línia d’atac que, acompanyada a la manca de precisió arbitral, res podien lluitar en una segona part més disputada i després d’anar a remolc d’unes “Kiris” molt inspirades en la primera meitat del partit. Així doncs, aquest resultat col·loca a les “Lleones” en la tercera posició de la classificació a 3 punts del Sant Quirze i amb un més que el Vilamajor. En la propera jornada les “Lleones” hauran de defensar una altra guerra davant el Mataró, l’únic equip que encara no coneix la derrota, per dificultar la feina a les mataronines i treballar per fer front a la nova composició de l’equip a l’espera de recuperar les darreres baixes.

Jugadores convocades

HANDBOL SANT QUIRZE: Marta Rodríguez (1), Maryan Yuli, Clara Moliner (1), Laia Bordanova (7), Gal·la Carreras (3), Maria Fernández, Olga Moliner, Alba Muniesa (1), Julia Jimenez (4), Clara Suñé (1), Noelia Talaban (1), Janna Sobrepera (5), Sara Mumesa (1) i Clara Robles (6).

CH LLEIDA PARDINYES: Patricia Oliet (4), Carmen Martínez (3), Patricia Bernabeu, Aina Llobet, Natalia Caldés (9), Irina Monclús, Judit Gómez, Aida Sentís, Olga Regué (2), Elisabeth Martínez (3) i Andrea Jiménez.