El Juvenil masculí del Pardinyes venç al Salou 28 a 36…

JUVENIL MASCULÍ
PRIMERA CATALANA – 11 JORNADA
HANDBOL SALOU – CH LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part:
15-15 Resultat segona part: 13-21 Resultat final: 28-36

L’equip juvenil trenca la igualtat del partit i lidera la segona meitat de la trobada amb un parcial de 13-21

L’equip juvenil masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes s’ha desplaçat aquest cap de setmana al Pavelló Ponent per disputar la seva onzena jornada davant l’Handbol Salou. Tot i que la primera part del partit ha augurat una igualtat i un bon joc per part dels dos conjunts, ha estat el Pardinyes qui ha aconseguit liderar la segona meitat de la trobada per emportar-se la victòria amb un resultat de 28 a 36.

Durant els primers minuts del partit els atacs es van imposar a les defenses, una 5:1 del Salou i una 6:0 per als del Pardinyes. El joc elaborat d’ambdós conjunts era vistós i quasi totes les accions ofensives aconseguien finalitzar en gol. Els porters no tenien el protagonisme desitjat, ja que les defenses no eren intenses. La igualtat en tota la primera part era permanent i van arribar al descans amb un marcador empatat a 15 gols.

En la segona part, la defensa del Pardinyes va sortir amb molta més intensitat i gairebé no deixava espai a l’atac de l’Handbol Salou. Aquesta nova intensitat també va inspirar al porter lleidatà Mikel que va començar a fer grans aturades que finalitzaven en contraatac i gol per al Pardinyes per part dels extrems Gerard Vallverdú, David Cabases i David Aquilar. En el joc posicional del Pardinyes, Alejandro organitzava l’atac i Pau Isern culminava moltes de les ofensives. Gairebé tot l’equip lleidatà participava i aportava tant en atac com en defensa fins a arribar a un resultat final de 28 a 36. Resultat que permet al Pardinyes sumar dos punts més que el situen en la quarta posició de la classificació de la Primera Catalana Juvenil.

Jugadors convocats

HANDBOL SALOU: Robert, Falgueras, Daniel, Genis, David, Ivan, Rubi, Bernat, Aaron, Juan, José, Jordi i Pau.
CH LLEIDA PARDINYES: Marc, Gabas, Jordi, Mikel, Lonca, Alejandro, Aguilar, Albert, Isern, Ivan, Gerard i David.