El Pardinyes juvenil femení perd contra el Vilanova…

JUVENIL FEMENÍ
PRIMERA CATALANA – 11 JORNADA
CH LLEIDA PARDINYES – HANDBOL VILANOVA DEL CAMÍ
Resultat primera part:
6-14 Resultat segona part: 10-7 Resultat final: 16-21

L’equip juvenil femení lleidatà torna a realitzar una primera part sense color que trenca la possibilitat de victòria

 
L’equip juvenil femení del Club Handbol Lleida Pardinyes ha rebut aquest cap de setmana a l’Handbol Vilanova del Camí per disputar l’onzena jornada de lliga. El partit va iniciar amb la mateixa tònica de la temporada, primera meitat molt fluixa i amb poca intensitat. Les nombroses errades en l’ofensiva lleidatana permetia a les vilanovines sumar gols fàcils al seu marcador arribant al descans amb una considerable diferència de 6 a 14.

En la segona meitat però les jugadores del Pardinyes van sortir amb més intensitat, millorant la seva ofensiva amb el joc amb pivot i llançaments des de l’extrem que aconseguien finalitzar en gol. Les noies del Vilanova mostraven també més dificultat a l’hora de realitzar els seus atacs però comptava amb una àmplia diferència gràcies al treball de la primera meitat. Així doncs, tot i haver realitzat un parcial de 10 a 7 en la segona meitat, els dos punts sumen a favor del Vilanova.

Les lleidatanes hauran de corregir les errades i la pressió dels primers minuts per tal d’assolir millors resultats.
Jugadores convocades


CH LLEIDA PARDINYES:
Andrea Jimenez, Ines Marchaoui, Claudia Rosa, Gabriella Presselino, Mar Blau, Mª Immaculada Martín, Julia Enjuanes, Laia Villafranca, Joana Solé i Erica Jimenez.
HANDBOL VILANOVA DEL CAMÍ: Maria Riado, Meritxell Comellas, Laura Riado, Jana Elvira, Ingrid Pardo, Desiree Martos, Cinthia Ferrer, Elsa Torreblanca, Carla Salgado i Andrea de la Rosa.