Els infantils del Pardinyes perden davant el Calella…

INFANTIL MASCULÍ
SEGONA CATALANA – 11 JORNADA
CH LLEIDA PARDINYES – UNIÓ ESPORTIVA HANDBOL CALELLA
Resultat primera part:
12-14 Resultat segona part: 7-6 Resultat final: 19-20

Els infantils del Pardinyes perden 19 a 20 davant el Calella en un partit on la lluita per la victòria s’ha mantingut fins al darrer segon

L’equip Infantil Masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes ha rebut aquest cap de setmana a la Unió Esportiva Handbol Calella per disputar la seva onzena jornada. Amb un resultat final de 19 a 20, els de la base lleidatana han demostrat haver millorat en l’actitud i en les seves ganes de lluitar davant de qualsevol partit, sense donar-lo per perdut i com havien demostrat en les darreres jornades.

Els jugadors de Calella van realitzar una molt bona entrada ofensiva al partit, aconseguint superar fàcilment la defensa lleidatana, que no mostrava la seva millor versió possible. Quant a l’atac, els de Ponent no van saber atacar l’oberta defensa 3-3 dels visitants i tenien força problemes a l’hora d’anotar. En els últims de la primera part, els locals van aconseguir millorar la seva defensa tancant els espais entre línies i, amb un gran encert ofensiu de Ricard Sangrà des de l’extrem, els lleidatans van aconseguir disminuir la diferència en el marcador posant-se només a dos gols en arribar al descans, favorable als visitants per un 12 a 14.

La segona part va ser molt diferent. Els lleidatans van sortir amb una defensa molt sòlida i molt treballada que aconseguia trencar la ratxa anotadora de l’equip visitant. Tot i això, els joves del Pardinyes no van aconseguir millorar el seu atac i no assolien l’avantatge en el marcador. En els darrers minuts, dues errades en els llançaments i una aturada del porter de Calella van fer que el treball de la segona meitat acabés amb una victòria per a l’equip visitant amb un resultat de 19 a 20.

Les sensacions defensives que van transmetre els jugadors lleidatans a partir del minut 20 demostra el gran treball per a la seva solidesa per membrar els millors atacs de la categoria. Tot i això, les poques solucions i idees en atac van demostrar també que queden alguns aspectes a millorar durant la segona volta. Encara que el millor dels aspectes que els més petits estan demostrant és l’ambició lluitadora a l’hora de no donar un partit per perdut i saber capgirar-lo.

Jugadors convocats

CH LLEIDA PARDINYES: Ricard Oró, Joan Espina, Pol Pifarré, Francesc Munté, Alvaro Martín, Marc Blasi, Roger Martínez, Àlex Calvo, Ricard Gallart, Ricard Sangrà, Jordi Baró, Lluc Folch, Víctor Sánchez i Ruben Carbonell.

UNIÓ ESPORTIVA HANDBOL CALELLA: Eloi Colomer, Roma Marqués, Llull Navarro, David Sabater, Jordi Martí, Víctor Tejero, Makar Vostrikov, Martí Rivera, Arnau Puig, Gerard Alonso, Gerar Pablo, Patrick González, Marc Granell i Joan Valls.