La primera de l’any i… ja son terceres!!!

SÈNIOR NEGRE FEMENÍ

LLIGA CATALANA – 14 JORNADA

CH LLEIDA PARDINYES – HANDBOL COOPERATIVA SANT BOI

Resultat primera part: 14 – 14 Resultat segona part: 16 – 12 Resultat final: 30 – 26

Les “Lleones” guanyen 30 a 26 al Sant Boi i es preparen per al Sant Quirze, un rival directe en la classificació

L’equip sènior negre femení del Club Handbol Lleida Pardinyes ha disputat aquest dissabte el primer partit de l’any corresponent a la catorzena jornada de Lliga Catalana contra la Cooperativa de Sant Boi. Amb dues cares i sense un joc molt fluït, les locals han aconseguit sumar dos punts més gràcies al resultat final de 30 a 26 que mantenen a les “Lleones” en la tercera posició de la classificació a un punt del Sant Quirze, el pròxim rival aquest cap de setmana.

Les “Lleones” van iniciar el partit amb poca intensitat. Es van deixar portar pel ritme lent i poc vistós de l’equip visitant, amb una defesa poc ajustada que permetia gols fàcils per a les visitants igualant el marcador en diverses ocasions i arribant al descans amb un empat a 14 que no deixava clar qui era millor en la pista en aquella primera meitat.

A la represa les “Lleones” van canviar l’actitud completament i van començar a funcionar com equip. Van sortir més agressives i les accions defensives eren molt més contundents que en la primera part. Amb aquesta millora, l’equip visitant es quedava sense idees obligant així a les noies a realitzar llançaments exteriors que afectaven també la moralitat de les lleidatanes. No obstant això, les bones accions finals en atac feien que el partit arribés al seu final amb un resultat de 30 a 26 favorable a les lleidatanes.

Així doncs, un partit amb dues cares. Una primera sense color mentre que la segona part es va veure amb més joc i més intensitat, com estan acostumades. Tanmateix, amb aquest resultat es col·loquen en tercera posició a només un punt del Sant Quirze, que serà el pròxim rival aquest cap de setmana.

Jugadores convocades

CH LLEIDA PARDINYES: Aina Llobet, Patricia Oliet (8), Carmen Martínez (3), Esther Pérez (3), Blanca Martínez (8), Natalia Caldes (3), Irina Monclus (1), Judit Gómez, Olga Regué, Andrea Jiménez, Eli Martínez (1), Amaia Moreno, Cristina Morell (3) i Patricia Bernabeu.

HANDBOL COOPERATIVA SANT BOI: Ana Isabel Moya (1), Beatriz Jodar (1), Veronica Medina (8), Laura Requena (11), Marta Vazquez, Gemma Fuentes (1), Maria T. (4) i Fatine Semmar.