La setena consecutiva del sènior groc del Pardinyes…

SÈNIOR GROC MASCULÍ

QUARTA CATALANA – 10 JORNADA

CH LLEIDA PARDINYES – CREU ALTA SABADELL B

Resultat primera part: 12 – 13 Resultat segona part: 16 – 14 Resultat final: 28 – 27

L’equip sènior groc masculí venç 28 a 27 al Sabadell i continua líder en la classificació

L’equip sènior groc masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes ha aconseguit la setena victòria consecutiva en guanyar per 28 a 27 al Creu Alta Sabadell B en el primer partit de l’any. Aquest resultat, obtingut en un partit intens i disputat fins a l’últim minut, continua situant a l’equip lleidatà en la primera posició de Quarta Catalana empatat amb el Poblenou i aspirant a les fases d’ascens.

En la primera part del partit cap dels dos equips ha pogut imposar el seu domini sobre el rival provocant constants alternances al capdavant del marcador. No obstant això, l’equip de Sabadell ha arribat a posar‐se fins a cinc gols per damunt dels lleidatans amb un 8 a 13 cap al final de la primera meitat de la trobada. Tot i això, l’empremta final del conjunt groc‐i‐negre ha sobreposat una mala primera meitat del partit, que hagués pogut sentenciar el matx, aconseguint deixar el marcador 12‐13 al descans.

A la represa, ha estat l’equip lleidatà qui s’ha posicionat ràpidament per damunt del marcador amb una màxima diferència de tres gols. Amb aquest avantatge els lleidatans han arribat als darrers minuts del partit, però la lesió del central del Pardinyes Xavi Garcia ha donat la possibilitat al conjunt visitant de retallar les distàncies i disposar d’una úlma possessió de pilota per tal d’empatar el partit. Finalment el Pardinyes, després d’haver‐se sobreposat d’un partit sentenciat, ha aconseguit que els dos punts es quedessin a casa amb un 28 a 27 en l’electrònic.

Amb aquesta victòria els lleidatans acumulen un total de set victòries consecutives després de superar l’únic equip, el Sabadell, que havia estat capaç de guanyar‐los en la primera volta. Tanmateix, en el partit ha debutat Lluc Aumatell, la nova incorporació del conjunt lleidatà que, amb quatre gols en aquest partit, promet aportar un gran salt de qualitat a l’equip de cara a la resta de la competició, incloent‐hi la fase d’ascens.

Jugadors convocats

CH LlEIDA PARDINYES: Albert Barrufet, Víctor Mar n (2), Marc Julià (2), Xavier Garcia (5), Eduard Jové, Guillem Rosa (5), Joaquim Solans, Aritz Moreno (5), Lull Farrando (1), Aleix Gómez (3), Lluc Aumatell (4), Javier Aldecoa (1), Aleix Villacampa i Joan Fernández.

CREU ALTA SABADELL B: Roger Soler (1), Jordi Pujolà (3), Pere Vilas (1), Germán Polo, Xavier Sánchez (2), Pablo Garcia (3), Roger Cots (4), Jordi Ruíz (2), Albert Bertran (6), Carles Sánchez (3), Lluís Salas, Marc Boyero (1) i Alex Raja (1).