El juvenil masculí del Pardinyes s’imposa al Sant Joan Despí…

JUVENIL MASCULÍ

PRIMERA CATALANA – 10 JORNADA

CH LLEIDA PARDINYES – HANDBOL SANT JOAN DESPÍ B

Resultat primera part: 19 – 12 Resultat segona part: 14 – 11 Resultat final: 33 – 23

L’equip lleidatà sentència la diferència en la classificació dels dos conjunts amb un resultat favorable de 33‐23

L’equip juvenil masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes ha rebut aquest cap de setmana a l’Handbol Sant Joan Despí B per disputar la desena jornada de Primera Catalana. En el debut d’any, l’equip juvenil local ha sentenciat la diferència d’ambdós conjunts amb la victòria final per 33 a 23.

El parΆt va iniciar amb una defensa 5:1 per part dels dos conjunts, encara que els locals la van intercanviar en algunes ocasions a la clàssica 6:0. Durant els primers cinc minuts, el joc era molt fluid i els atacs s’imposaven a les defenses deixant un marcador igualat a 3. En aquest moment, el Pardinyes va optar per Gerard Vallverdú al capdavant de la defensa 5:1 que va provocar diversos errors en l’ofensiva barcelonina i que van finalitzar en gols de contraatacs d’un excel∙lent Vallverdú. En el minut 15 de la primera part, l’equip local comptava amb una renta de sis gols i les rotacions en la banqueta lleidatana van ser constants. Aquest fet va aportar als lleidatans de frescor i més intensitat que es reflexa en el marcador amb un 19‐12 favorable a l’equip local.

En la segona part, el Sant Joan Despí va optar per jugar amb dos pivots per tal de fer front a la intensa 5:1 lleidatana. En un primer moment la sorpresa dels barcelonins va finalitzar amb gols fàcils que reduïen la diferència, però finalment el Pardinyes va dominar de nou la situació. Mentre passaven els minuts la renta dels locals era més àmplia i arribaven al final amb un 33 a 23 en el marcador que evidenciava la diferència dels dos conjunts en la taula de la classificació.

Després de guanyar aquest partit, el juvenil masculí del Pardinyes continua en les primeres posicions de Primera Catalana destacant, en aquest partit, la bona intensitat de tots els components de l’equip tant en l’atac com en la defensa, i definint com a “important” aquesta primera victòria de l’any.

Jugadors convocats

CH LLEIDA PARDINYES: Marc Nieto, Pau Gabas, Jordi, Mikel, Xavier, Alejandro, David Aguilar, Diego, Albert, Pau Isern, Gerard i David Cabases.

ENTRENADOR: Jesús Velasco i Ruben Tardío

HANDBOL SANT JOAN DESPÍ B: Gerard, Víctor, Marc, Alex, SanΆago, Iñaki, Ivan, Miguel, Adrian, Albert, Marc, Víctor i Bertran.

ENTRENADOR: Javier Alcalde

ÀRBITRE: Francesc Alamón.