Els infantils remunten en l’últim minut i aconsegueix empatar el partit…

INFANTIL MASCULÍ

SEGONA CATALANA ‐ 10 JORNADA

CH LLEIDA PARDINYES – SABADELL HANDBOL

Resultat primera part: 10 – 11 Resultat segona part: 11 – 10 Resultat final: 21 – 21

L’equip infantil masculí empata a 21 davant el Sabadell Handbol

L’equip infantil masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes ha rebut aquest cap de setmana a l’Handbol Sabadell per disputar la desena jornada de la competició. Els de casa han demostrat molta intensitat per continuar competint i aconseguint bons resultats com l’empat d’aquesta darrera jornada.

La primera meitat del partit va estar molt disputada. Els locals van sortir molt concentrats demostrant un gran nivell de joc ofensiu i defensiu, aconseguint un parcial favorable de 4 a 0 en els primers minuts. Rotacions en la banqueta visitant i una baixada d’intensitat dels lleidatans, ha propiciat que l’equip de Sabadell equilibrés el marcador i, posteriorment, avantposant‐se amb un avantatge de tres gols. En els darrers minuts d’aquesta primera part però, els dos conjunts van descontrolar el seu joc arribant al descans amb un resultat de 10 a 11 en el marcador.

La segona part del partit va estar més controlada per part dels locals. El Pardinyes va aconseguir corregir els errors defensius que els havien penalitzat en la primera meitat millorant també la seva ofensiva davant la 5:1 dels visitants. Fins a arribar al minut vint de la segona meitat, el marcador es va mantenir força constant però diverses exclusions en els dos conjunts va minvar la concentració dels de Ponent i els de Sabadell es van posar 18 a 21 a falta només d’un minut pel final del partit. En aquest moment, els locals, gràcies a la gran actitud, intensitat i ambició; van aconseguir encaixar tres gols en aquest darrer minut igualant el marcador a 21 quan l’àrbitre marcava el final del partit.

Jugadors convocats

CH LLEIDA PARDINYES: Oriol Vinyes, Joan Espina, Pol Pifarré, Francesc Munté, Enric Solé, Marc Blasi, Roger Martinez, Àlex Plamen, Ricard Gallart, Ricard Sangrà, Jordi Baró, Pau Marsol, Víctor Sánchez