Amb els deures fets…

SÈNIOR NEGRE FEMENÍ
LLIGA CATALANA 13 Jornada
CH LLEIDA PARDINYES – CH ASCO

Resultat final: 24-20   Resultat primera part: 15-8 Resultat segona part: 9-12

Les “Lleones” del Pardinyes finalitzen la primera volta superant a l’Ascó per 24 a 20, i amb vint punts continuen en la tercera posició de la classificació

L’equip sènior femení del Club Handbol Lleida Pardinyes ha rebut aquest cap de setmana al CH Ascó per disputar la tretzena, i darrera jornada de l’any, de Lliga Catalana. Les “Lleones” del Pardinyes han liderat la trobada tot i que l’Ascó no ho ha posat gens fàcil en la segona part, aproximant-se al marcador i complicant l’ofensiva de l’equip lleidatà. Amb un resultat final de 24 a 20, les noies del Pardinyes finalitzen la primera volta “amb els deures fets”, ja que amb l’objectiu marcat d’aconseguir 20 punts només iniciar la temporada, veuen complit el repte i continuen en la tercera posició de la taula, empatades a punts amb el Vilamajor.

La primera part del partit es va jugar amb molta intensitat per part de les “Lleones” que imposaven el seu ritme de joc i dificultaven l’atac de les noies de l’Ascó amb una renta de 9 gols. En el minut 15 de la mateixa part, la lesió de la jugadora Patri Bernabeu, va fer minvar la intensitat del partit per part de les lleidatanes arribant al descans amb un resultat de 15 a 8.

La segona part va iniciar amb un ritme més fluix que en la primera, les imprecisions en les accions ofensives i la manca d’intensitat defensiva per part del Pardinyes va fer que les noies de l’Ascó aconseguissin apropar-se en el marcador quedant-se a tan sols dos gols de l’empat. Tot i això, alguns canvis tàctics i un augment d’intensitat, va reconduir el partit per part de les “Lleones” arribant a posicionar-se quatre gols per damunt i arribant al final amb un resultat de 24 a 20.

Aquesta darrera victòria deixa al Pardinyes en la tercera posició de la classificació empatades a 20 punts amb l’equip de Vilamajor, una bona posició que l’equip tècnic valora com a molt positiva en aquesta primera volta.

Jugadores CH Lleida Pardinyes: Aina Llobet, Patricia Oliet  (3), Carmen Martínez (6), Patri Bernabeu (1), Marta Pueyo, Esther Pérez (1), Blanca Martínez (4), Natalia Caldés (1), Irina Monclús, Judit Gómez (2), Aida Sentís, Olga Regué, Eli Martínez (1) i Cristina Morell (5).

Jugadores CH Ascó: Aina Rodríguez, Aida Pallarés (1), Judit Calbet, Marina Calvo (5), Rosa G., Aina Z. (1), Anna N. (1), Marina Gasca, Laia Ferre, Marina Serra (5), Laura Abella (1) i Agnes Abella (6).