La derrota amb el Sant Martí deixa al Pardinyes en una posició difícil…

SÈNIOR NEGRE MASCULÍ
LLIGA CATALANA 13 Jornada
CH LLEIDA PARDINYES – SANT MARTÍ ADRIANENC B

Resultat final: 28-30 Resultat primera part: 16-14 Resultat segona part: 12-16

 

L’equip sènior negre masculí perd l’últim partit de la primera volta per 28 a 30 i continua en les tres últimes posicions de la classificació

L’equip sènior negre masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes ha rebut aquest cap de setmana al Sant Martí Adrianenc B per disputar la tretzena jornada de Lliga Catalana. El que ha semblat un partit igualat per part dels dos conjunts i amb algun avantatge a favor del Pardinyes, ha finalitzat amb una victòria per al Sant Martí, més intensiu en el minut 15 de la segona part despès d’una expulsió del lateral del Pardinyes, Eloi Vidal.

L’inici del partit va estar dominat per la defensa lleidatana, que amb un Xavi Bosch molt encertat a la porteria, aconseguia treure el contraatac per Javi Alegre i Jose Delgado. Els barcelonins però, van saber reaccionar a falta de deu minuts per al descans intensificant la seva ofensiva i deixant un marcador de 16 a 14 al final de la primera part.

En la represa, ambdós conjunts gaudien de petits avantatges en el marcador i de certa igualtat tant en l’atac com en la defensa. Però quan falten 15 minuts per acabar el partit, una jugada acabaria sent clau al partit. Quan l’equip lleidatà estava efectuant una acció d’atac, una picabaralla després de la senyalització d’un cop franc per al Pardinyes va acabar amb l’expulsió del lateral groc-i-negre Eloi Vidal. A partir d’aquest moment, el desconcert de l’equip local durant els següents atacs va permetre als del Sant Martí agafar una renda que seria definitiva fins al 28 a 30 final.

Així doncs, l’Handbol Lleida Pardinyes acaba la primera volta amb una derrota davant del Sant Martí que els deixa en una situació molt difícil després d’un partit que fins a l’expulsió d’Eloi Vidal, ha estat molt igualat.

Jugadors CH Lleida Pardinyes: X. Bosch, E. Carrera (4), I. Fernández (5), J. Velasco, J.Amiano, J. Alegre(7), X.Garcia, E.Fraidias, F. Pifarré, J. Delgado (3), A. Villacampa, A. Gómez, J. Aldecoa (4) i E.Vidal (5).

Jugadors Sant Martí Adrienenc B: Navarro, Alejandro (1), Villodia (2), Tarradellas (1), Jiménez, Zamorano, Roig (4), Majo (7), Villoria, Miranda, Rodríguez (7), Tuset (8), Carredo i Guillem.