El Pardinyes juvenil femení no pot amb el Vilamajor…

JUVENIL FEMENÍ
PRIMERA CATALANA 11 Jornada
CH VILAMAJOR – CH LLEIDA PARDINYES

Resultat final: 31-21 Resultat primera part: 17-13 Resultat segona part: 14-8

L’equip juvenil femení perd 31-21 davant un rival molt superior

L’equip juvenil femení del Club Handbol Lleida Pardinyes ha disputat aquest cap de setmana el darrer partit d’aquest any davant el CH Vilamajor. L’equip lleidatà ha lluitat fins el final davant un equip molt superior que ha sentenciat el partit als inicis de la segona part amb un parcial de 6-0.

L’inici del partit va ser bastant igualat per part d’ambdós equips que semblava que les locals s’escapaven en el marcador però les lleidatanes no ho permetien amb uns bons atacs davant una defensa oberta que plantejava el Vilamajor, tot i així, una sèrie d’errors va permetre que les locals anessin al descans amb una petita avantatja, 17-13.

La segona part va iniciar-se amb un Pardinyes molt lent i amb molts errors, especialment en atac, que va permetre que les jugadores locals fessin contraatacs i aconseguien marxar-se en el marcador, un parcial de 6-0 que feia molt mal a les lleidatanes. Un temps mort va servir per resituar la situació del partit i el Pardinyes aconseguia escurçar diferències, però el cansament va començar a notar-se i les locals ho varen aprofitar per deixar el resultat de 31-21 al seu favor. Massa càstig per un equip que va donar la cara en tot moment i que si continuen en aquesta línea, els resultats arribaran.

Jugadores CH Vilamajor: Berta Fernàndez, Claudia Margenat, Laia Loovera, Maria Perelló, Paula Castaños, Aïna Blasco, Núria Gurtón, Alba Martos, Paloma Laguña, Carla Gómez, Brenda Moré, Carlota Funes i Laia Camps.

Jugadores CH Pardinyes Lleida: Andrea Jiménez, Ines Marhaoui, Gabriela Presilina, Mar Blau Solans, Maria Martín, Júlia Enjuanes, Laia Villafranca, Sígrid Dosil, Joana Solé i Erica Jiménez.