El Pardinyes infantil cau davant l’OAR Gràcia Sabadell…

INFANTIL MASCULÍ
SEGONA CATALANA 9 Jornada
CH LLEIDA PARDINYES – OAR GRÀCIA SABADELL A

Resultat final: 15-23 Resultat primera part: 7-12 Resultat segona part: 8-11

L’equip infantil perd per 15 a 23 davant d’un rival imbatible

L’equip infantil masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes ha disputat aquest cap de setmana la darrera jornada de l’any davant l’Oar Gràcia Sabadell A. Els lleidatans han lluitat fins al dinal davant d’un rival líder imbatut del grup que ha sentenciat el partit amb un resultat final de 15 a 23.

L’inici del partit va ser bastant igualat per part d’ambdós equips que feien lluir el seu joc al Pavelló Municipal de Padinyes. Mentre els minuts avançaven, els grocs-i-negre van realitzar alguns errors en els llançaments, fet que va permetre que els de Sabadell marxessin al descans amb un resultat favorable de 7 a 12.

La segona part va iniciar amb els dos conjunts molt actius que retallaven les diferències en l’electrònic. Tot i l’esforç dels locals, el nivell dels visitants era força superior i van sentenciar la trobada amb un resultat dinal de 15 a 23. Un partit lluit per part dels dos equips però on l’Oar ha evidenciat ser l’únic equip imbatut del grup. Cal destacar el bon joc del central lleidatà, Marc Blasi, que ha estat el màxim anotador del matx.

Jugadors CH Lleida Pardinyes: Joan, Oriol, Sangrà, Gallart, Marc, Álvaro, Jordi, Alex, David, Roger, Pol, Ruben, Lluc i Francesc.

Jugadors Oar Gràcia Sabadell A: Max, Arnau, Sergi, Jordi, Joan, Khali, Camps, Pau, Jose, Gerard, Guillem i Julio.