Lluitant per la part més alta de la classificació…

SÈNIOR NEGRE FEMENÍ

LLIGA CATALANA – 12a JORNADA
HANDBOL CARDEDEU – CH LLEIDA PARDINYES

Resultat final: 23-28 Resultat primera part: 12-17 Resultat segona part: 11-11

Les “Lleones” del Pardinyes superen al Cardedeu per 23-28 i es mantenen en la tercera posició de la classificació

L’equip sènior femení del Club Handbol Lleida Pardinyes s’ha desplaçat aquest cap de setmana al Pavelló Municipal de Cardedeu per disputar la dotzena jornada de Lliga Catalana. Les “Lleones” s’han enfrontat a un rival directe i fort, el Cardedeu, al qual no van poder superar en la darrera temporada, però que aquest cop, gràcies al bon treball de tot el conjunt i la seva defensa sòlida han pogut endur-se finalment els dos punts en guanyar-les per 23 a 28. Destacant sobretot el treball de la porteria d’Aida Sentís i el debut de la juvenil Andrea Jiménez.

La primera part del partit es va jugar amb molta intensitat per part dels dos equips, les “Lleones” del Pardinyes tenien una defensa molt sòlida tot i que en els inicis de la primera part el Cardedeu va prendre la iniciativa amb una diferència de 3 gols a favor seu. Les lleidatanes però van saber corregir i remuntar aquest parcial imposant el seu ritme i arribant al final de la primera part amb un resultat molt favorable de 13 a 17.

En la represa, la tònica del partit va ser igual a la primera però amb molta més intensitat per part de les noies del Pardinyes, que sabien de la importància d’aquesta trobada. Les noies del Cardedeu van escurçar diverses vegades la diferència que el Pardinyes anava imposant en l’electrònic, fet que va enterbolir al conjunt lleidatà, però que va poder resoldre tornant a mantenir la renta favorable de 5 gols i sent així el resultat final de 23 a 28.

Així doncs, les noies del Pardinyes van aconseguir finalment superar al conjunt del Cardedeu amb una gran i treballada victòria on les accions de les “Lleones” eren superiors a l’equip local. Amb aquesta, el Pardinyes aconsegueix sumar 18 punts i empatar en la tercera posició amb el Vilamajor, a falta de només un partit per tancar a primera volta de la competició. Les “Lleones” hauran de guanyar també aquest cap de setmana per mantenir la plaça en la part superior de la taula.

Jugadores CH Lleida Pardinyes:AidaSentís, Patricia Oliet, Patricia Bernabeu, Carmen Martínez, Blanca Martínez, Irina Monclús, Natalia Caldés, Esther Perez, Judit Gómez, Cristina Morell, Aina Llobet, Andrea Jimenez, Olga Regué i Eli Martínez.

Jugadores Cardedeu: M.Moreno, Sandra Pique, Maria Mora, F.Diaz, Carla Solà, Andrea G., Marta Caballero, Beatriz E., Violeta, Melani Moreno, Margarita, Ona Amado.