La derrota a Vilamajor complica la classificació…

SÈNIOR NEGRE MASCULÍ
LLIGA CATALANA – 12a JORNADA
HANDBOL VILAMAJOR-CH LLEIDA PARDINYES

Resultat final: 28-24 Resultat primera part: 13-14 Resultat segona part: 15-10

L’equip sènior negre masculí del Pardinyes cau davant el Vilamajor per 28 a 24 i es posiciona en la dotzena posició de la classificació

L’equip sènior negre masculí s’ha desplaçat aquest cap de setmana al Pavelló Sant Antoni Vilamajor per disputar la dotzena jornada de Lliga Catalana en un partit on el Pardinyes en cap moment s’ha sentit còmode davant la defensa 5:1 dels locals, però que han treballat de principi a fi per poder aconseguir els dos punts. El Vilamajor però, ha sabut sentenciar el partit amb un resultat final de 28 a 24, que deixa al Pardinyes en una situació complicada en la classificació a punt d’acabar la primera volta de la mateixa.

L’inici lleidatà va sorprendre el conjunt local amb un parcial de 0-3 en els primers minuts del partit, però una bona reacció del Vilamajor va aconseguir empatar el marcador 5-5. A partir d’aquest moment, el joc va ser un estira-i-arronsa per part dels dos conjunts amb avantatges mínims del Pardinyes dins arribar al 13-14 al descans.

L’inici de la segona part del matx va ser totalment diferent. El Vilamajor va sortir molt intens amb una defensa sòlida que va trencar el partit amb un parcial de 6-1. Els lleidatans es van bloquejar en atac davant la defensa intensa en 5:1 dels barcelonins, que van saber aguantar les estirades del Pardinyes fins al final, aconseguint guanyar-los per 28 a 24.

En aquest sentit, els nois del Pardinyes no van poder superar a un rival fort com el Vilamajor, ja que no van poder trobar-se còmode davant la defensa 5:1 dels locals, que van sentenciar el partit en l’inici de la segona part eliminant les petites possibilitats del Pardinyes. Aquesta derrota posiciona al conjunt lleidatà que es posiciona en l’antepenúltima plaça de la classificació a punt d’acabar la primera volta de la competició.

Jugadors Vilamajor: Panadera, Sánchez (2), Gascón (2), Bosch (7), Ginesta (1), González (4), Villanueba (7), Serra, Gálzez (4), Rodilla, López (2), Vega, J.Bosch iFradera.

Jugadors CH Lleida Pardinyes: X. Bosh, E. Carrera (1), I. Fernandez, J. Velasco (2), J. Amiano (9), J. Alegre (3), E. Vidal (4), A. Martín, F. Pifarré, J. Delgado (2), J. Solans, A. Gómez (2) i J. Aldecoa.