Continua la lluita de les “lleones” en les primeres posicions de la Lliga…

SÈNIOR NEGRE FEMENÍ

LLIGA CATALANA – 11a  JORNADA

CH LLEIDA PARDINYES – BM  GRANOLLERS

Resultat final: 31-23 Resultat primera part: 14-10 Resultat segona part:   17-13

L’equip sènior negre femení guanya al BM Granollers per 31 a 23 i es posiciona tercer en la classificació de Lliga Catalana

L’equip sènior femení del Club Handbol Lleida Pardinyes ha rebut aquest cap de setmana al BM Granollers per disputar l’onzena jornada de lliga davant d’un rival directe. Les “Lleones”del Pardinyes han defensat un partit decisiu per continuar en les primeres posicions de la classificació guanyant finalment per 31 a 23 i superant així, en la classificació, a l’equip de Granollers amb un punt per damunt i empatades en la tercera posició amb 16 punts amb el club Handbol Vilamajor.

En l’inici del partit ambdós equips van mostrar una forta intensitat, les “Lleones” tenien una defensa molt sòlida i les noies de Granollers tenien algunes dificultats per finalitzar les seves accions ofensives. El Pardinyes des del primer minut van imposar el seu ritme de joc amb algunes imprecisions que les granollerines tampoc van desaprofitar, però mantenint-se sempre per davant en el marcador. El joc atractiu i efectiu del Pardinyes va deixar un marcador de 14 a 10 al descans.

A la represa, les locals van iniciar encara amb més intensitat que en la primera part, fent de quasi cada acció ofensiva acabés en gol, i efectuant un replegament defensiu que feia que les de Granollers no poguessin contraatacar. La defensa compacta de les noies de Xavi Vilella no van poder superar la defensa lleidatana, arribant al final del partit amb un resultat molt favorable per a les “Lleones” de 31 a 23.

Una gran i contundent victòria que posiciona a l’equip del Pardinyes en tercera posició empatat amb el Vilamajor, amb 16 punts. El conjunt groc-i-negre ha defensat un cap de setmana més la seva posició en la classificació deixant una molt bona estadística de 3 partits perduts i 8 guanyats a falta de dues trobades per finalitzar la primera volta de la competició.

Jugadores CH Lleida Pardinyes: Aida Sentís, Patricia Oliet (8), Patricia Bernabeu (2), Carmen Martínez (2), Blanca Martínez (3), Irina Monclús, Natalia Caldés (5), Esther Perez (3), Judit Gómez (2), Cristina Morell (3), Marta Pueyo (1), Olga Regué i Eli Martínez.

Jugadores BM Granollers: Lorena Ramírez, Lara Santos, Remei Prat (8), Ester Torra, Miriam Suarez (1), Mireia Rodriguez (5), Anna Colomer (3), Sonia Sola (4), Martina Garcia, Laura Vila, Julia Guañach (2) i Iradi Eguino.