Una victòria i un pas més per disputar les fases d’ascens…

SÈNIOR GROC MASCULÍ

QUARTA CATALANA – 8a JORNADA

CH LLEIDA PARDINYES – CH SANT JOAN DESPÍ C

Resultat final: 29-23 Resultat primera part: 13-12 Resultat segona part: 16-11

L’equip sènior groc masculí firma una nova victòria davant el Sant Joan Despí C per 29 a 23 i contínua líder en la classificació

El sènior groc masculí ha rebut aquest cap de setmana al Sant Joan Despí C per disputar la vuitena jornada de Quarta Catalana i aconseguint una nova victòria (29-23) que manté al conjunt groc-i-negre en el liderat de la classificació i en una bona posició per a poder optar a jugar les fases d’ascens de categoria.

Els lleidatans van portar sempre la iniciativa en el marcador gràcies a les intervencions de Joan Fernández a la porteria, contrarestant així els problemes de l’equip en les accions d’atac estàtic. El marcador igualment mostrava una diferència favorable per al Pardinyes durant la primera part tot i que l’equip barceloní va intentar aproximar-se marxant al descans amb només un gol de diferència favorable per al conjunt groc-i-negre (13-12).

L’inici de la segona part l’equip lleidatà va poder obrir novament, una petita renta de quatre gols en el marcador, però els visitants van saber mantenir-se dins del partit i posicionant-se així a només dos gols de diferència quan faltaven deu minuts pel final de la trobada (22-29). En aquest moment, els groc-i-negres van intensificar la seva defensa que juntament amb l’encert ofensiu de Xavi Garcia, i amb un parcial de 5-0 van calmar la tensió que es vivia al Municipal de Pardinyes. Finalment el partit va acabar amb un estira-i-arronsa d’ambdós equips però atorgant la victòria a un treballador Pardinyes amb un resultat dinal de 29 a 23.

Així doncs, amb aquesta victòria els lleidatans no només mantenen líders, sinó que donen un pas de gegant en les seves aspiracions per poder ocupr una de les dues posicions que donen possibiliten disputar a l’equip les fases d’ascens. Tanmateix, aquest darrer partit també ha servit per gaudir del debut del porter juvenil Mikel Zubieta.

Jugadors CH Lleida Pardinyes: Joan ernández, Javier Aldecoa (1), Marc Cortassa (3), Ion Zubieta (7), Xavier Garcia (5), Guillem Rosa (1), Eduard Jové (2), Aleix Villacampa, Víctor Martín, Marc Julià (4), Aleix Gomez (3), Joaquim Solans (3), Aritz Moreno i Mikel Zubieta.

Jugadors Handbol Sant Joan Despí C: Alberto Santos, David Lopez (3), Victor Vega (2), Javier Moreno (2), Sergi Ramirez (1), Ethan Tarrés, Aron Martínez (1), Gerard Giménez (5), Diego Vallejo (4), Pablo Ferrer (2), Eric Martos (1), Alejandro Gómez, Manel Jiménez i Hector Guerrero (2).