El juvenil masculí del Pardinyes suma un punt d’infart davant La Llagosta…

JUVENIL MASCULÍ

PRIMERA CATALANA – 8a JORNADA

JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA – CH LLEIDA PARDINYES

Resultat final: 23-23 Resultat primera part: 11-10 Resultat segona part: 12-13

Un empat a 23 davant l’Handbol La Llagosta dona un nou i treballat punt per als juvenils del Pardinyes

L’equip juvenil masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes s’ha desplaçat aquest cap de setmana al pavelló de La Llagosta per disputar la vuitena jornada de lliga de Primera Catalana. Un rival i una pista difícil on el conjunt groc-i-negre ha aconseguit sumar un punt més per a la seva classificació en empatar a 23.

El partit va iniciar amb les seves defenses clàssiques, la Llagosta presentava una defensa oberta 5:1 i el Pardinyes el seu clàssic 6:0. Ambdues defenses eren molt intenses i, en els primers minuts del partit, s’imposaven als atacs propiciant nombrosos errors i imprecisions en les passades. Tanmateix, la bona actuació dels porters deia que el resultat de la primera meitat fos curt i molt igualat, arribant al descans amb un marcador d’11 a 10 favorable per a l’equip local.

En la segona part, l’Handbol Lleida Pardinyes va sortir amb una altra actitud ofensiva. La circulació de la pilota era més rapida i aconseguien trobar espais en la defensa de La Llagosta. Tot això va fer que els lleidatans aconseguissin un avantatge de 3 o 4 gols en el minut 15 de la segona part, preveient així la victòria per als visitants. No obstant això, dues exclusions seguides del Pardinyes va fer que juguessin diversos minuts amb un jugador menys en el camp de joc, fet que els locals van aprofitar per empatar la trobada. Els últims minuts del partit van ser tot un infart. Quan faltava un minut, l’equip local guanyava per un gol i a més tenia la possessió de la pilota. El Pardinyes va lluitar fins al final, va recuperar la pilota i va aconseguir marcar un gol que els va costar l’empat a 23, sumant així un difícil però treballat punt davant un rival també difícil com ho és La Llagosta.

Joventut Handbol La Llagosta: Antonio, Iván, David, Yusupha, Jonathan, Sergio, Joel, Sergio, Seydou, Ruben, Cristian, Ivan i Alejandro,

CH Lleida Pardinyes: Marc, Jordi, Mikel, Xavier, Alejandro, David, Diego, Albert, Pau, Ivan i Gerard.