El juvenil femení perd tot i jugar una bona segona part…

JUVENIL FEMENÍ

PRIMERA CATALANA- 10a JORNADA

CH LLEIDA PARDINYES – JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA

Resultat final: 15-18. Resultat primera part: 5-9. Resultat segona part: 10-9

L’equip juvenil femení del Club Handbol Lleida Pardinyes ha rebut aquest diumenge al Joventut Handbol La Llagosta per disputar la desena jornada de lliga. Un partit amb poc ritme que deixa una derrota per al conjunt lleidatà de 15 a 18 en una trobada on el Club ha hagut de lamentar la manca d’esportivitat d’algunes de les jugadores i equip tècnic visitant, fent accions i comentaris que res tenen a veure amb els valors de l’esport.

Tanmateix, el partit va iniciar, com en les darreres jornades, amb poca intensitat ofensiva per part del Pardinyes, que només va poder anotar cinc gols durant els 30 primers minuts. En l’aspecte defensiu, les lleidatanes sí que van mostrar més intensitat i van aconseguir que les visitants només anotessin 9 gols, arribant així al descans amb un marcador de 5 a 9 favorable per les noies de La Llagosta.

En la segona part, l’equip lleidatà va replantejar les jugadores de camp per tal de millorar la seva ofensiva. Amb més ambició i amb bones combinacions van aconseguir fer que el parcial d’aquesta segona meitat fos favorable (10-9) però insuficient per aconseguir la victòria, ja que finalment va ser per La Llagosta amb un resultat final de 15 a 18.

Jugadores CH Lleida Pardinyes: Andrea Jimenez, Claudia Rosa, Gabriela Presillino, Mar Solans, Maria Martin, Laia Vilafranca, Nati Isern, Joana Sole, Erica Jiménez i Ines Marhaoui.

Jugadores Juventut Handbol La Llagosta: Sara Rodríguez, Marta Zamora, Ana Maria De Dios, Yeneva Alvarez, Neus Lopez, Paula Jimenez, Claudia Cruz, Karina Zambrana, Maria Ascaso, Helena Castillo i Deisi Carolina Reina.