Cloenda dels actes del 40 Aniversari de AREMI que presideix el president de la Generalitat, Carles Puigdemont

El passat dissabte 3 de desembre va tenir lloc al Palau de Congressos de Lleida-La Llotja el sopar de cloenda dels actes duts a terme durant tot aquest any per part d’AREMI per celebrar els seus 40 anys d’aquesta associació  que va néixer el 27 d’abril de 1976 per la iniciativa dels pares d’uns nens afectats de paràlisi cerebral i altres minusvàlues físiques motores, donada la carència de centres especialitzats a Lleida i província.

La celebració d’aquest sopar va comptar amb la participació de més de 200 persones entre altres el president de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Carles Puigdemon, i el de la Diputació de Lleida, el Sr. Joan Reñé, a més de l’alcalde de la ciutat de Lleida el Sr. Angel Ros i tots els membres d’AREMI, encapçalats per la seva presidenta, la senyora Mercè Batlle.

L’Handbol Lleida Pardinyes, entre altres clubs, organitzacions, patrocinadors  i entitats de la ciutat també va estar present en aquest sopar donant el seu suport incondicional al gran treball realitzat per part d’aquesta associació.

foto-familia