Un incòmode Pardinyes perd davant l’Esplugues…

SÈNIOR NEGRE MASCULÍ
LLIGA CATALANA – 10a  JORNADA
HANDBOL ESPLUGUES B  –  HANDBOL LLEIDA PARDINYES
Resultat final:
30-25      Resultat 1a part: 15-13                Resultat 2a part: 15-12

L’equip sènior negre masculí no ha sabut gestionar la defensa dels barcelonins, que s’han emportat la victòria per 30 a 25

 

L’equip sènior negre masculí s’ha desplaçat aquest diumenge al Complex Esportiu Les Morers per disputar la desena jornada contra l’Handbol Esplugues. El Pardinyes, que s’ha incomodat davant la defensa 5:1 dels locals, no ha pogut sentenciar un partit en els moments claus i ha perdut la trobada amb un marcador final de 30 a 25.

L’Esplugues va sortir amb contundència per enfrontar-se als lleidatans, que en els primers minuts i després d’un parcial de 0-4 en el marcador, van haver de demanar un temps mort per redirigir el matx i que els va ajudar a igualar el partit amb un 4 a 4. La igualtat va ser la tònica de tota la primera part del matx i només un parell d’errors en els llançaments del Pardinyes en els darrers minuts per arribar al descans va permetre a l’Esplugues marxar amb un 15-13 favorable.

L’inici de la segona part va continuar amb la dinàmica similar, però els barcelonins van saber gestionar millor la seva defensa 5:1 i la superioritat s’apoderava del marcador, avantposant-se en tot moment amb dos o tres gols per davant. Quan faltaven quinze minuts, els groc-i-negres van aconseguir aproximar-se amb un 21-20, però no van saber posar-se abans en el marcador. Els d’Esplugues van controlar la part final del partit superant la defensa 4:2 dels lleidatans deixant un marcador final de 30 a 25.

Un partit irregular per l’Handbol Lleida Pardinyes, que es va sentir incòmode davant la defensa 5:1 dels locals i no va saber posar-se per sobre en el marcador durant els moments claus del partit marxant a casa sense poder sumar els dos punts.

JUGADORS CH ESPLUGUES: Elias (2), Casero, Luque (5), Peco (1), S. Maroño, Ricardo, Iriondo (9), Elena, Nieto (4), Giralt, Jashiashuli (5).

JUGADORS CH LLEIDA PARDINYES: X.Borch, E. Carrera (2), I. Fernández, J. Velasco (2), J. Amiano (4), J. Alegre (4),  J. Solans, A. Martín, F. Pifarré (1), J. Delgado (5), J. Aldecoa (1), A. Gómez (1), I. Zubieta, E.Vidal (5).