Sense color i amb nombrosos errors ofensius…

SÈNIOR NEGRE FEMENÍ
LLIGA CATALANA – 10a JORNADA
HANDBOL SANT JOAN DESPÍ – CH LLEIDA PARDINYES

Resultat final: 28-22      Resultat primera part: 12-13      Resultat segona part: 16-9

Les “Lleones” del Pardinyes perden 28 a 22 davant el Sant Joan Despí en un partit amb massa imprecisions per part de les lleidatanes

 

L’equip sénior negre femení s’ha desplaçat aquest diumenge al Pavelló Municipal de Sant Joan Despí per disputar la desena jornada de Lliga Catalana contra l’Handbol Sant Joan Despí. Un partit sense color on les lleidatanes no han sabut lluir el seu joc i on els nombrosos errors ofensius han permès a l’equip local emportar-se la victòria amb un resultat final de 28 a 22.

La primera part del partit va iniciar amb un ritme fluix per part del Pardinyes on el marcador era molt igualat i no acabaven de trobar el seu lloc a la pista. A mesura que avançaven els minuts les lleidatanes anaven imposant el seu ritme de joc amb accions defensives contundents que feien que les noies del Sant Joan Despí trobessin dificultats per arribar a la línia de sis metres, arribant així al descans amb un resultat favorable de 12 a 14 per a les “Lleones”.

En la represa, l’equip groc-i-negre volia continuar amb el ritme imposat en la primera part però no va ser possible, ja que les accions en atac no donaven el seu fruit i no es realitzaven replegaments ràpids en la defensa per evitar els contraatacs de les barcelonines. Amb aquesta dinàmica, l’equip local va aprofitar les errades del Pardinyes per anar marcant gols a favor seu, i sense poder aturar-les, van aconseguir la victòria amb un resultat final de 28 a 22.

En aquest sentit, les “Lleones” van desaprofitar l’oportunitat de sumar dos nous punts a Sant Joan Despí en un partit sense color per a les lleidatanes, amb moltes incerteses en atac que hauran d’acabar de polir per rebre aquest cap de setmana al BM Granollers, que es troba a un punt per sobre del Pardinyes en la classificació.