Una nova victòria manté al sènior groc en el liderat…

SÈNIOR GROC MASCULÍ
QUARTA CATALANA GRUP A – 7a JORNADA
HANDBOL CANOVELLES B – CH LLEIDA PARDINYES GROC

Resultat final: 17-23      Resultat primera part: 8-11        Resultat segona part: 9-12

 

El conjunt groc-i-negre del Pardinyes guanya 17 a 23 a l’Handbol Canovelles B

L’equip sénior groc masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes s’ha desplaçat aquest dissabte al pavelló de l’Handbol Canovelles B per disputar la setena jornada de Quarta Catalana. Competició que continuen liderant gràcies a la victòria d’aquest dissabte per 17-23 davant els barcelonins.

Els lleidatans van imposar la seva intensitat defensiva des del primer minut del partit, impedint que l’equip local anotes cap gol durant els primers deu minuts de la trobada. Tot i això, les errades en el llançament impedien als de Pardinyes agafar distancia en l’electrònic però s’asseguraven que el Canovelles no s’apropés, marxant al descans amb un 8 a 11 que no reflectia la superioritat de l’equip visitant.

A la represa va continuar la mateixa tònica. La defensa lleidatana, gairebé impenetrable, aturava els intents del Canovelles d’apropar-se en el marcador. La millora en l’eficàcia del llançament dels visitants va permetre, aquest cop sí, que la diferencia s’ampliés ràpidament fins als set gols, 10-17. A partir d’aquest moment, el conjunt groc-i-negre va continuar controlant el partit fins a arribar al 17-23 final.

Aquesta nova victòria manté als lleidatans en el liderat i amb quatre punts d’avantatge sobre el tercer classificat, el Sant Joan Despí C, que ha de visitar el Municipal del Pardinyes en aquesta propera jornada. Cal destacar també la gran actuació del jugador de primer any Marc Julià, que va ser clau en la defensa lleidatana.

 

JUGADORS HANDBOL CANOVELLES B: Sergio Fernández, Alberto Rodríguez, Juan Vázquez, Victor Roca, Miguel Moreno, Alejandro Llanos, Marco Hernández, Pau Morlans, Francesc Martínez, Esteve Pujada, Marc Castellanos i Cristian Pascual.

JUGADORS HANDBOL LLEIDA PARDINYES GROC: Albert Barrufet, Javier Aldecoa, Marc Cortassa, Ion Zubieta, Xavier Garcia, Guillem Rosa, Llull Farrando, Aleix Villacampa, Víctor Martín, Marc Julià, Aleix Gómez, Joaquim Solans i Joan Fernández.