Tercera derrota consecutiva per a l’equip Groc Femení del Pardinyes…

SÈNIOR GROC FEMENÍ
PRIMERA CATALANA – 8a JORNADA
CH LLEIDA PARDINYES GROC – HANDBOL LA GARRIGA
Resultat final:
17-26      Resultat primera part: 9-13        Resultat segona part: 8-13

 

Les lleidatanes perden 17 a 26 davant l’Handbol la Garriga, sense intensitat i amb la lesió de la portera titular

L’equip sénior groc femení ha rebut aquest dissabte a l’Handbol la Garriga per disputar la vuitena jornada de Primera Catalana, en un partit fluix per a les locals que encadenen la tercera derrota consecutiva en perdre 17 a 26 davant el Garriga.

El partit va iniciar amb un joc lent per part del Pardinyes que, juntament amb les nombroses pèrdues de pilota i la poca efectivitat ofensiva, l’equip visitant va aprofitar per anar sumant punts al marcador. La defensa visitant, una 5:1, va acabar de desentonar a les lleidatanes que no aconseguien trobar el ritme del partit, marxant al descans amb un marcador de 9 a 13.

En la represa, les noies del Pardinyes van augmentar la seva intensitat per intentar disminuir la diferència en el marcador, però a mesura que passaven els minuts les oponents s’allunyaven cada cop més amb bones accions ofensives i defensives que dificultaven els atacs de les locals. Malgrat no haver abaixat els braços i sense donar el partit per perdut, finalment la victòria va ser per a les noies del Garriga amb un resultat de 17 a 26.

Aquest desfavorable resultat encadena la tercera derrota consecutiva de les noies del Pardinyes, que s’adreçaven al partit amb la baixa de la portera titular per lesió i el consegüent debut de la portera juvenil Laia Villafranca i de l’extrem Maria Castro.

Minuts abans de disputar el partit, la jugadora Aina Llobet va llegir el manifest de la commemoració del Dia Mundial Contra la Violència de Gènere.

JUGADORES CH LLEIDA PARDINYES: Aina Llobet, Andrea Jimenez, Blanca Ruiz, Andrea Rovira, Anaïs Bartés, Cris Alonso, Maria Oró, Valentina Nikolaeva, Maria Martín, Maria Castro, Meri Perez, Laia Villafranca i Belinda Ramos.

JUGADORES HANDBOL LA GARRIGA: Maria Casals, Ariadna Guardado, Judit Fernandez, Aissaton Dtaby, Laura López, Maria Estrado, Joana Armengol, Joana Fort, Núria Poch, Claudia Gargallo, Sara García i Alba Anglada.