Important victòria del juvenil del Pardinyes davant l’Handbol Egara…

JUVENIL MASCULÍ
PRIMERA CATALANA – 7a JORNADA
CH LLEIDA PARDINYES – HANDBOL EGARA

Resultat final: 29-27      Resultat primera part: 12-11      Resultat segona part: 17-16

 

L’equip lleidatà ha aconseguit arravatar dos punts a un dels equips líders

de la categoria per 29 a 27

L’equip juvenil masculí de l’Handbol Pardinyes ha rebut aquest dissabte a l’Handbol Egara per disputar la setena jornada de Primera Catalana. Un partit presumptament complicat, ja que l’Egara és un dels líders de la categoria sent l’equip menys golejat en aquesta primera fase de la competició, però on el bon treball dels lleidatans ha merescut la victòria final per 29 a 27 al Pavelló Municipal de Pardinyes.

Ambdós equips van iniciar el partit amb les seves defenses clàssiques 6:0, que eren molt intenses i amb continus cops francs que propiciaven un joc lent. Els dos equips es tenien respecte i no es podien veure gaires contraatacs, ja que les accions ofensives eren quasi perfectes. Des de l’inici el Pardinyes es va posar al capdavant del marcador i, encara que la diferencia era mínima, van poder marxar al descans amb un marcador favorable de 12-11 per als locals.

En la segona part, l’Handbol Egara va començar amb molta intensitat en atac amb gran efectivitat, i tres errors de l’equip local va fer que els visitants agafessin una diferència de dos gols. Després d’un temps mort, es van tornar a ordenar les idees de l’equip groc-i-negre i van tornar a defensar amb gran intensitat, aconseguint així tornar a avantposar-se en el marcador a partir del minut 15 de la segona part. Cap de les defenses alternatives proposades per l’entrenador de l’Handbol Egara van funcionar per intentar recuperar la distància i finalment, els lleidatans van arribar al final del partit amb avantatge i aconseguint la victòria per 29 a 27.

Cal destacar el paper en atac de Pau Isern i Alejandro que entre els dos van sentenciar 21 gols. En la part defensiva va destacar Diego tot i estar quasi lesionat i el porter Mikel va efectuar grans parades. En general, la bona actitud dels juvenils del Pardinyes va fer guanyar dos nous punts importants que els situa en la part capdavantera de la classificació de Primera Catalana Juvenil.

 

JUGADORS CH LLEIDA PARDINYES: Marc, Mikel, Alejandro, David, Diego, Pol, Albert, Pau, Ivan Gerard i Jordi.

JUGADORS HANDBOL EGARA: Yassine, Marc, Adrian, Sergi, Jordi, Albert, Ivan, Roger, Marti, Ayman, Ariel i Adrià.