El Pardinyes perd 18 a 29 davant l’OAR Gràcia Sabadell…

JUVENIL FEMENÍ
PRIMERA CATALANA – 9a JORNADA
CH LLEIDA PARDINYES – OAR GRACIA SABADELL

Resultat final: 18 -29     Resultat primera part: 8-17        Resultat segona part: 10-12

 

Les lleidatanes no han mostrat una bona actitud durant els trenta primers minuts, fet que les sabadellenques han aprofitat per sentenciar el partit

 

L’equip juvenil femení del Club Handbol Lleida Pardinyes ha rebut aquest cap de setmana a l’Oar Gracia Sabadell per disputar la novena jornada de lliga a Primera Catalana. El partit, clarament liderat per les sabadellenques, ha mostrat però una bona actitud per part de l’equip lleidatà, que malgrat l’esforç, ha perdut amb un resultat final de 18 a 29 per a les d’Oar.

En la primera part del partit, el conjunt groc-i-negre va sortir al camp amb poca actitud davant de les contundents accions ofensives de l’equip rival. Una mala selecció de llançament i poca agressivitat en defensa, deixaven un clar 8-17 en el descans.

A la represa, l’actitud de les lleidatanes va millorar igual que ho van fer les accions ofensives de les locals que, malgrat que el parcial de la segona meitat sigues de 10 a 12, res es podia fer per superar a les sabadellenques, que amb un 18-29 final, van sentenciar el partit.

En aquest sentit, la jornada deixa al Pardinyes amb dues parts ben diferenciades, demostrant que l’actitud i les ganes de lluita són claus per aconseguir els resultats, tot i que cal continuar treballant.

JUGADORES CH LLEIDA PARDINYES: Andrea Jimenez, Ines Marhaoui, Claudia Rosa, Gabriela Presilino, Mar Blau, Mª Immaculada Martín, Julia Enjuanes, Laia Vilafranca, Sigrid Dosil, Natividad Isern, Joana Sole, Erica Jimenez.

JUGADORES OAR GRACIA SABADELL: Sara Campos, Marta Garcia, Carla Rios, Laia Cañellas, Martina Griera, Maria Lopez, Joana Sallas, Julia Sabates.